🇷🇸 Бела Пчела
262 subscribers
1.25K photos
563 videos
8 files
1.3K links
Download Telegram
‼️⚔️❤️🇷🇺❤️🇷🇸❤️
Forwarded from Code 17
📢 "ЈАСЕНОВАЦ" 🎞️
ПОНОВО НА РТ ! 📡📺

РУСКА ТЕЛЕВИЗИЈА 🇷🇺 ће у склопу ДАНА ПОБЕДЕ НАД НАЦИЗМОМ(pointer) 10-тог, 11-ог и 12-ог МАЈА због великог интересовања у Србији и остатку света (earth) У ЈОШ ЈЕДНОМ НАЛЕТУ ЕМИТОВАТИ ФИЛМ О ЈАСЕНОВЦУ ! 🎞️

У склопу велике дипломатске борбе у УН 🇺🇳 где све геноцидне државе 🇺🇲 🇬🇧 🇩🇪 🇭🇷 🇦🇱 🇨🇵 🇧🇪 🇮🇹.... задњих година упорно покушавају да Србе ( као њихове ЖРТВЕ ), направе на "геноцидне" ?? 😳 РТ 🇷🇺📡 је ускочио да медијским путем светској јавности открије праве геноцидне монструме U 🇭🇷 (devil) и њихове зле менторе у 🇩🇪 🇮🇹 и 🇬🇧..

Раширимо ову вест 📨 на све стране, допринесимо и ми колико можемо РАЗБИЈАЊУ(angrymark) овог новог МИТА , КОЛОСАЛНОГ БЛЕФА и непостојеће кривице коју Србима зле силе на највишем нивоу покушавају да наметну !

Овај изузетни документарац нашег познатог новинара Данка Васовића, који је узбуркао светску јавност јер је разокрио многе тајне које су геноцидни зликовци хтели да сакрију, је из више делова које на сваких пар сати можете погледати 10-ог, 11-ог и 12-ог маја у директном преносу на линку:
https://www.rt.com/on-air/
по програмској шеми РТ канала ( по времену у Москви, +2 сата је у Србији )
https://www.rt.com/schedule/
🛰🛰🛰🛰 Председник Доњецке Народне Републике Денис Пушилин у интервјуу за Спутњик:

Сви руски градови морају бити ослобођени, укључујући Харков, Одесу и Дњепропетровск, мора се исправити историјска неправда;

У Украјини није искључен преврат после 20. маја када Владимир Зеленски изгуби легитимитет као председник, а није искључено и да га Запад „ликвидира“, а да за то покуша да окриви Русију;

Руководство ДНР сматра да НАТО неће слати трупе у Украјину, а изјаве Макрона служе само за скретање пажње са њихових унутрашњих проблема.

⚫️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok⚫️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
На данашњи дан 1924. године рођен је Владимир Шипчић - Соко са Дурмитора и последњи Краљев војник у Отаџбини који након завршетка Другог светског рата комунистима није давао мира и на сваком ћошку је исмевао тадашње службе које му нису могле ући у траг.

Био је припадник Фочанске Четничке бригаде којој је приступио са само 17 година. Како један од најмлађих, исто тако је био и један од најхрабријих бораца те је 1943. постао и најмлађи официр у Четничким одредима. Борио се против усташа, а потом остатак свог живота посветио је борби против комуноусташких власти.

Своме народу никада ништа нажао није учинио па је из тог разлога постао народна легенда и оличење правде и слободе. Разлог за страх имали су само они који су имали повезаност са комунистичком влашћу.

Ко то има тврде очи,
Тару воду да прескочи?
Прескочи је једно вече
Шипчић Владо и утече!


🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Slava Ti i Milost Dragi Sveti Vasilije Ostroski ! Moli Boga za nas gresne !

https://youtu.be/r_euKF4_hbg?si=dCmDggWsKX-2r-nQ
Forwarded from Code 17
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 У Белорусији су снимали филм о Другом светском рату ... деда излетео да убије Немца.

http://t.me/code17tv
Forwarded from Code 17
🟥 Nisi jedini Rakita.
Ima nas još jedno barem 4 miliona koji misle kao ti.

http://t.me/code17tv
Forwarded from ТВ СВЕТЛО (Ristić)
„Кад се патријарх на Косово врати“

Како ствари стоје, врховни српски поп ће се на Косово вратити кад и војска – судњег дана. У међувремену, можда би помогло да што пре довуче врховног католичког попа у Србију и да му се наљубе скута, па да сви заједно скокну до Метохије и доврше процес покатоличења српске православне баштине на АП КиМ. Кад је „Томос“ могао за МПЦ, зашто не би могао и за „Косову“?



Загреб и ја се волимо јавно, Оскар и ја волимо се бајно, папа и ја се волимо тајно, а Курта и ја волимо се на одложено. Тако отприлике стоје ствари. Јасеновци ће се смањивати, Сребренице увећавати, „Томоси“ умножавати, Курта и Мурта ће по „Нобела“, а нашег врховног попа вратише са Мердара. Изгледа да са задњег седишта није прочитао „дисклејмер“, али је зато добро разумео „одбијеницу“ коју су добили и осталих седморица величанствених.

Ко то није радио свој посао? Јетиш Јашари, или Дејан Павићевић? Емануел Жиофре? Марко Ђурић? Или су можда баш радили, предано, на независности? Јашари сигурно.

У Резолуцији 1244 СБ УН, јасно пише да на административним прелазима треба да буду само снаге УНМИК-а и КФОР-а, евентуално и ЕУЛЕКС-а. Нажалост, захваљујући „Борковим“ споразумима и потоњим „Бриселским“ споразумом и пратећим документима, на административним прелазима су се одомаћиле структуре НДК-независне државе Косово. Србија се обавезала да ће њени државни представници на „Косову“ моћи да уђу само у складу са уговореним улазно-излазним процедурама. Да упростим, Јашари и Павићевић преко канцеларија ЕУ на „Косови“ и у Србији, размене обавештења о посети и онда сачекају повратно одобрење, или неодобрење посете, о чему у року од 48 сати у суштини одлучују Владе „Косове“ и Србије (читај амбасадори Америке, онај доле и овај горе). Посете се могу забранити из процедуралних разлога, али и без образложења. Тако су од Куртија...

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/kad-se-patrijarh-na-kosovo-vrati/
Forwarded from Arno Gujon
Неизмерно је задовољство помоћи обнову сваке српске светиње на Косову и Метохији, али урадити то у Призрену је заиста велики благослов и част.
"... син ми погибе пр­ед мојим очима и немадох када да му бар камен више главе ста­вим. Заједно са митраљезом од кога се није одвајао, италијанском “бре­д­о­м­“, Воја је сахрањен на ушћу једног поточића у ре­ку Пра­чу, у пра­вцу који води од воденице и моста..."

Речи Драже Михајловића, након погибије његовог сина у бици на Зеленгори, која је завршена на данашњи дан 1945. потпуним поразом ЈВуО од стране партизанских јединица.
Тиме је окончана свака нада за обнову краљевине, а победа комуниста у Југославији запечаћена и потпуна.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🥳Браво! Влада Грузије је одбила да се састане са контингентом европских преговарача.

☎️Да би се „деескалирала ситуација“, у Тбилиси су допутовали шефови спољнополитичких одбора парламената Немачке, Пољске, Чешке, Летоније, Литваније и Естоније.

⛔️Међутим, нису их прихватили ни парламент ни Влада која подржава „активисте” Европљана
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇮🇱🇵🇸 На видео снимку који је поносно поставио Израелски батаљон у Гази, види се како се дрон шаље у џамију у Гази да је скенира, потврђујући да нема никога унутра, указујући да нема претњи. Након тога, видео приказује детонацију џамије.

🔹Други снимак на сличан начин приказује детонацију школе и околних зграда.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♥️ Маргарита Симоњан, главна уредница медијске групе „Русија севодња”, чији је део и Спутњик, коментарисала је атентат на словачког премијера Роберта Фица.

⚫️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok⚫️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM