Alha Alfa Cosmetics
3.88K subscribers
372 photos
15 videos
6 files
205 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Tahan lama & full coverage! Pakai masa tengah bekerja bawah matahari pun tetap stay!😍 Sis kita dah cuba & terbukti memang best! ➑️➑️➑️
Dapatkan sekarang di www.alhaalfa.com
Nak tau formula wajah cantik dan berseri dengan serta merta & mudahπŸ₯°πŸ˜πŸ˜˜

ROYAL PROPOLIS POWDER FOUNDATION >>
Compact Powder dengan serbuk yang sangat halus dan ringan. Menghaluskan kulit & menjadikan wajah naturally FLAWLESS look❀️ Mengurangkan penampilan liang pori, cela, bintik-bintik gelap, garis halus dan kedutanπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

➑️Slide sebelah untuk dapatkan compact powder ini dalam set promoβ€οΈπŸ’š
dapatkan segera di www.alhaalfa.com atau dari stokis & ejen yang berdaftar
Aiippp, jangan cuba-cuba nak curang yer! 🀭 Yang dah guna Royal Propolis Foundation @alhaalfacosmetics_hq ni komfem jatuh cinta! ❀️

Cuma RM49.90 jer sebotol. Kualiti setaraf produk antarabangsa tau! 😘😘😘
Ada 5 pilihan untuk uols semua

✨Auri -Light
✨Fervi -Medium warm
✨Edel -Medium dark
✨Morri -Deep tan
✨Salvia -Dark

Pilih ikut kesesuaian kulit uols! πŸ₯° Hey! dapatkan juga foundation ni dalam set palestine! Jimat & berbaloi, membeli sambil mendermaπŸ€—

Berminat untuk dapatkan produk nii? Jum ke πŸ‘‰πŸ» www.alhaalfa.com
Glow, Moist & Dewy Look 😍😍😍
formula terbaru β€œfrom liquid to powder” jadi ianya tidak akan MELEKIT dan BERLENGAS!!!

Glow creator moisture+shine - rosy pink boleh topup atas blusher,so kulit akan nampak healthy.
Glow creator moisture+shine - natural moist untuk yang kulit cerah-medium.
Glow creator moisture+shine - shine gold untuk yang berkulit medium-dark.

Dapatkan glow creator pilihan uols dalam set palestine 2β€οΈπŸ’š 5 item dalam 1 set! 😍
Layari www.alhaalfa.com untuk pembelian online
Nak muka bersih Tiga Kali Ganda! Facial Cleanser daripada @alhaalfacosmetics_hq ini yang Uols semua perlukan. Bukan setakat menanggalkan makeup tapi boleh bersihkan jerawat kat muka tau!πŸ₯°

Berminat? Dapatkan di www.alhaalfa.com segera!
Cushion Blusher @alhaalfacosmetics_hq didatangkan dengan pilihan warna yang menarik! 😍😍😍 Warna natural dengan efek glowing menjadikan makeup uols sempurna, cantik & menawan❀️! Dapatkannya di www.alhaalfa.com 😘
Shine stopper + primer - perfecting make-up base instant matte finish (50ml) : sesuai bagi yang selalu cakap muka berminyak..sekejap makeup muka dh β€œberkicap” kannn..ha nilah penyelesaian anda πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» boleh minimizekan jugak pore/liang roma muka sebab ada β€œsmooth” and β€œblurry” effect tau..kulit rasa macam kulit baby!

🏷️RM79.90

Untuk pembelian online sila layari :
www.alhaalfa.com
Fuhh semua colour akak ni kumpul! 😍
Semua best-best ! Korang pulak mcm mana?

Tuggu apa lagi tu, jom grab semua colour untuk eyeshadow macam akak kita ni! 🀩🀩🀩

Untuk pembelian online sila layari :
www.alhaalfa.com

Atau ke semua outlet kami

@alhaalfacosmeticsioicitymall
@alhaalfacosmeticskualalumpur
@alhaalfacosmeticsbangisentral
Sunsreen is a must ! Waktu musim yang tak menentu ni, wajib kena ada sunscreen untuk lindungi kulit kita ! Tak tahu sunscreen apa yang sesuai? Jangan risau, sunscreen + foundation @alhaalfacosmetics_hq ni sesuai untuk semua jenis kulit! πŸ₯°

Banyak kebaikan sunscreen ni guys, antaranya ada SPF50! Kalis air untuk perlindungan yang lebih baik, memberikan kulit lembut & licin dengan warna yang sekata dan macam-macam lagi! 😍
Tap sunscreen tu kalau sayang kulit korang! ❀️

🏷️RM39.90

Berminat untuk dapatkan produk nii? Jum ke πŸ‘‰πŸ» www.alhaalfa.com
Moisturizerβœ… Foundationβœ… Sunscreenβœ…
Jimat masa, jimat duit Uols! Tak perlu beli asing lagi semua ini. Yup! Semua ini hanya dalam SATU produk! Glow Skin Tinted Hydrator, produk yang akan memudahkan hidup uols 😍😍😍
Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!

🏷️RM69.90

dapatkan segera di www.alhaalfa.com atau dari stokis & ejen yang berdaftar
Memang best!! 😍😍😍 Uols yang cuba primer alha alfa ni pun mesti rasa perkara yang sama kan !
Rugi laa yang belum cuba tu 🀭 lekas-lekas grab sebelum terlambat.

Dapatkan glow booster+primer ini dengan pembelian set promo FreePalestine . Sambil membeli sambil menderma! πŸ€—

Untuk pembelian online sila layari :
www.alhaalfa.com

Atau ke semua outlet kami
@alhaalfacosmeticsioicitymall
@alhaalfacosmeticskualalumpur
@alhaalfacosmeticsbangisentral
Inilah yang akan bantu selesaikan masalah Uols yang bila makeup je capuk kat hidung! bila makeup je berminyak kat hidung kat tepi hidung, kat pipi, kat dagu πŸ˜“πŸ˜©πŸ˜­. TAPI lepas ni TIDAK AKAN BERLAKU LAGI! Tak perlu guna filter dah kalau nak selfie lepas ni 😍😍😍 Ini yang korang perlukan! Tap dan dapatkannya segera!

dapatkan segera di www.alhaalfa.com atau dari stokis & ejen yang berdaftar