AiryVentzAirPurifier
71 subscribers
70 photos
11 videos
3 files
11 links
Air Purifier dengan teknologi terkini, yang mampu membunuh virus Covid19

๐Ÿ“ฒWhatsapp Naa Kamaruddin :
www.wasap.my/60122844960/AiryVentz

๐Ÿ“ŒInfo lanjut :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป https://naakamaruddin.shom.com.my/redirect/airyventz
Download Telegram
Alhamdulillah, another feedback dari pengguna AiryVentz yang berpuas hati
๐Ÿ‘๐Ÿป

Sebelum ni memang dah ada Air Purifier jenama lain juga kat rumah. Dan bila dapat tahu AiryVentz ada PROMOSI 50% terus laju beliau grab! Memey puah hati dooh lah oghe kelate kato ๐Ÿ˜„. Harga jimat banyak, dan dapat kualiti AP terbaik
Anak orang lain semua demam selsema teruk. Tapi Alhamdulillah anak sendiri yang tidur dengan AiryVentz setiap malam, selsema batuk sekejap dah baik!

Alhamdulillah, terbaik perkongsian testimoni dari Pn Nurul ๐Ÿ‘๐Ÿป
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TUTORIAL PASANG AIRYVENTZ KALI PERTAMA ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป
MAKIN MERIAH MAKIN RAMAI YANG DAH REBUT AIRYVENTZ AIR PURIFIER ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘๐Ÿป

Tahniah kepada sahabat-sahabat usahawan yang dah grab AiryVentz dan pada masa yang sama berjaya sharing manfaat AiryVentz kepada family members dan kawan-kawan lain di sekeliling mereka.

Bukan hanya jual 1 unit
Ada yang dah berjaya jual berpuluh unitโ—๏ธ

3 MORE DAYS..
Peluang terakhir untuk GRAB Airyventz 50% OFF๐Ÿ‘๐Ÿป

#AiryVentz4all
#AiryventzAirPurifier
#SHOMpreneur
#MasterYourNetwork
#kitagunakitakongsi
#naakamaruddindotcom
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2 MORE DAYS!

Bilangan AiryVentz untuk 50% less dah tak banyak dah tau. 200 unit yang company offer dah tak banyak yang tinggal.

So HURRY UP!
WAHH๐Ÿคฉ BAIKNYA COMPANY NI!

Dengan bermurah hati, company offer lagi sekali bulan OGOS ni.. 50% Discount untuk 100 unit Airyventzโ—๏ธ

Company tahu, ada yang dok berkira-kira last month..ada yang terlepas, jadi Alhamdulillah kalini peluang masih ada nak GRAB SEPARUH HARGA ๐Ÿ‘๐Ÿป

Jom Bawak Balik Rumah ๐Ÿก sekarang!!!
https://vt.tiktok.com/ZSR6ySJBf/?k=1

โ€˜Laura Sitting Talkingโ€™ yang famous kat TikTok pun dah berkenalan dengan Airyventz harini ๐Ÿคญ

Jemput view and like ya ๐Ÿ‘๐Ÿป
Bersenam Di Udara Yang Segar Dan Selamat

Bersenam๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ mendatangkan banyak manfaat pada tubuh tetapi
bersenam di dalam udara ๐ŸŒฌ yang tidak bersih boleh membawa kepada jangkitan pernafasan! ๐Ÿ†˜ Awasi udara anda ketika bersenam dengan #AiryVentz.

#AiryVentz terbukti oleh MRI Global untuk membunuh 99.97% SARS-CoV-2 dan juga membunuh 99.99% virus๐Ÿฆ  H1N1 dan H3N2. Setiap saat, AiryVentz juga membebaskan 3 juta ion negatif untuk mengekalkan kualiti udara dalaman๐ŸŒŸ.

Jangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 (harga normal: RM3990 - tinggal 100 unit) sementara stok masih ada.
.
โœ… Waranti 1 tahun
โœ… PERCUMA penghantaran
โœ… Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY
.
#AiryVentz #Airpurifier #penapisudara #penulenudara #Airyventzforall
๐€๐ฌ๐ฆ๐š, โ€œ๐๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐ง๐ฎ๐กโ€ ๐’๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฉ ๐Š๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค ๐Ÿ’ฃ

Insiden Asma dalam kalangan kanak-kanak ๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ ๐Ÿง’๐Ÿพbawah 18 tahun adalah sangat tinggi di Malaysia dan perlu langkah penanganan segera โš ๏ธโš ๏ธ untuk pencegahan sebelum menjadi lebih parah.

#AiryVentz terbukti mampu menyingkirkan bendasing di udara sekecil 0.3ยตm sehingga 99.97%โ€ผ๏ธ

Bendasing ๐Ÿšฌ di udara dihalang ๐Ÿšซ daripada disedut ke dalam paru-paru untuk pernafasan kanak-kanak yang lebih sihat.

Berbaki 100 unit sahaja lagi๐Ÿ“ฃโ€ผ๏ธJangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 sahaja, sementara stok masih ada!

โœ… 0%* faedah ansuran
โœ… Waranti 1 tahun
โœ… PERCUMA penghantaran
โœ… PERCUMA keahlian
โœ… Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY

Hubungi Naa segera for more details
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60122844960/AiryVentzSeparuhHarga
โ€˜๐๐ž๐ฐ ๐๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ฅโ€™ ๐“๐ข๐๐š๐ค ๐’๐ž๐ฉ๐ž๐ง๐ฎ๐ก๐ง๐ฒ๐š ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ!

Semua individu sedang menikmati kebebasan๐Ÿ†“ untuk menghadiri aktiviti sosial, ๐Ÿฅณ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿฝnamun, keselamatan udara ketika berkumpul harus dijaga! ๐Ÿฆ  โš ๏ธ

AiryVentz bertindak sebagai barisan perlindungan๐Ÿ›ก pertama dengan membunuh SARS-CoV-2 sebanyak 99.97% dan juga membunuh H1N1 dan H3N2 sebanyak 99.99%โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ

Untuk persekitaran yang lebih bersih, nyaman dan segarโœ…, boleh dapatkan AiryVentz sekarang ๐Ÿคฉ!

๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60122844960/Airyventz

#AiryVentz #AiryVentz4all
๐€๐ข๐ซ๐ฒ๐•๐ž๐ง๐ญ๐ณ; ๐Œ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ฎ๐ก๐ข ๐Š๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ๐š๐ง ๐”๐๐š๐ซ๐š ๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐ก ๐Œ๐š๐ก๐ฎ๐ฉ๐ฎ๐ง ๐๐ข ๐‘๐ฎ๐š๐ง๐  ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ž๐ฌ๐š๐ซ

Penapis udara sangat penting terutamanya ketika berada di ruang yang luas dan memastikan agar setiap sudut ruang dibersihkan๐Ÿš„๐Ÿ’จ

AiryVentz mempunyai kuasa penulenan yang kuat๐Ÿ’ช๐Ÿผ iaitu kadar penghantaran udara bersih (CADR) sebanyak 200 cfm๐Ÿ“ˆdi mana ia dapat membersihkan udara di dalam bilik๐Ÿ  seluas 216 kaki persegi dalam 8 minit sahaja๐Ÿ˜ฎโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ

#AiryVentz #Airpurifier #PenapisUdara