Zero One Network
158 subscribers
1.22K photos
194 videos
4 files
474 links
ইনকাম করুন ফ্রীতে, টাকা নেন পকেটে😎
Download Telegram
OpenEx
Testnet Quiz

➡️link:
https://openex.network/download @all
SET:A

1,What Is Smart Contract
Ans: an Automated agreement written In Code

2,How Should a Community  uphold Common Interests?
Ans: Vote Together and Share Decision -Making Power

3,What is Defi?
Ans: Decentralized Finance

4,How Should You Protect Your Private Key
Ans: Store it in a secure place and do not Share With anyone

5, Which User Action could Potentially affect the Price of a coin?
Ans: all of the Above

SET: B

1.What is Bitcoin mining?

Ans: Using computer hardware to solve complex problem and earn Bitcoin rewards.

2.What is cryptocurrency?

Ans:  digital or virtual currency that’s used cryptography for security and operates independently.

3.How does money move in the blockchain?

Ans: With Digital transaction between nodes.

4.What is a smart contract?

Ans: An automated agreement written in code

5.What is NFT?

Ans: Unique digital assets that can’t be replaced with something else.

6.What is Blockchain mining?

Ans: Using computer hardware to solve complex problems and earn Bitcoin rewards.

7.What is Blockchain?

Ans: All of the above

8.Who should contribute to the Blockchain?

Ans: Everyone can


SET: C

1. What is an ICO (Initial Coin Offering)?
Ans:It is a process of investment through Cryptocurriencies into new Cryptocurrency projects.

2. What is a DAO?
Ans: Decentralized Autonomous Organization represented by rules encoded as a computer program that is transparent, controlled by the organization members and not influenced by a central government.

3. Do tokens on a testnet have value?
Ans: No

4. Where does blockchain's security come from?
Ans: Its immutable and transparent nature.

5.What are digital signatures?
Ans: A way to authenticate and ensure the integrity of digital documents or messages using cryptography.

6. What is Gas
Ans: A mechanism within Ethereum used to calculate the pprices of operations.

7. How can you avoid scam links on Twitter?
Ans: Don't click any links.

8. What is Web3?
Ans : A javascript library used for the developement of decentralized applications. @all
25 তারিখ ১২ টা বাজে সবাই রেডি থাকবেন
$TIME Coin
Total Supply 500Million

Mining 100Million (20%)
TGE 20% Unlock
80% Vesting

➡️Join Link:
https://t.me/timecoinbot?start=56_25839

Don't Miss it @all
👍1
1
OGC
Wallet Submission Open

➡️Go to Mining Page
➡️Click Profile Submit metamask Address

➡️Join Link:
https://app.ogcom.xyz/invite/JB5B0UTOH4TpliQA
OGC Halving 3.12 > 1.56 OGC
Offer ongoing
🌐 Over Wallet Update

▶️ My Over Address :
0xC53d8EAeC229Ca67E9731DAe4eaBF9DaF9b49B80

সবাই বেশি বেশি একে অপরের সাথে over টোকেন Send recieve ট্রাঞ্জেকশন করুন যত পারেন! আর এটা টেস্টনেট টোকেন
https://t.me/pixel_wallet_bot?start=5622509150

➡️ Click link

➡️ Click Start

➡️ Click Open Wallet

➡️ Click Start

➡️ Create New Wallet

➡️ Screenshot and Click Image Private Key

➡️ Click Continue And Wait Loading

➡️ Click three line and Click Wallet

➡️ Start Mining

Supply limited♦️
🔥1
Satoshi App x Bitget 🔥

আগামীকাল দুপুর 12 টায় (আনুমানিক)
অনুস্ঠিত হবে

Reward fast : 22K Members
Reward Pool : 200K BWB Points
Today Qus
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Satoshi update News
👍1
Zero One Network
Satoshi update News
সবাই রেডি তো
Alhamdulillah