WR Commodity
785 subscribers
550 photos
20 videos
4 files
111 links
Khas bagi yang ingin mencari info serta mendapatkan pendedahan tentang dunia komoditi sebagai salah satu lubok kekayaan
Download Telegram
to view and join the conversation
Alhamdulillah, masih ada student yg untung di sesi ptg dan juga yg masih hold dari pg katanya nk TP syurga. Ujian mental ni bukan saja ketika rugi akan tetapi dalam untung pun masih lagi jadi ujian lagi2 bagi swing trader . Korang suka jadi scalper , intraday atau swing trader? Xkesah, jadilah mana2 pun yg penting untung. Hihi..
Pagi ini sebilangan besar student benar2 berpesta profit ketika mengikuti live trading. Follow SOP dengan sabar setakat 3/4 angka profit bukan lah perkara mustahil. Kalau hati kental boleh hold, kalau hati tisu jual ketika rasa dah gayat. Korang hati yg mana satu? Xkira hati apa sekalipun yg korang ada, yg penting natijah akhir adalah profit.
Pagi ni student profit dengan menggunakan teknik Reject yg baru2 ini belajar. X susah ke? Kalau rajin dan x putus asa benda ni x susah pun sebab kami di WR Trader Academy telah pun ringkas dan mudahkan teknik ini untuk difahami student. Ini juga antara kelebihan duduk di group advance yg mana pelbagai ilmu berdasarkan pengalaman Tuan Wafi di ajar secara berkala untuk yg memberikan komitmen. Best kan? Renung dn fikir2kan...