5.87K members
Реклама- telegra.ph/Reklama-na-kanalі-The-Newsroom-11-19
Підтримати нас - telegra.ph/P%D1%96dtrimati-The-Newsroom-01-16
Download Telegram
to view and join the conversation
Підтвердження з'явилося на сторінці спільноти, яка займалася розслідуванням злочину проти Гандзюк.
Більше інформації друзі обіцяють надати пізніше, а поки просять не турбувати родичів. Вічна пам'ять.
За нашою інформацією, Катерина Гандзюк померла внаслідок відриву тромбу.
​​Сьогодні ввечері у низці міст пройдуть мітинги-реквієми пам'яті Катерини Гандзюк. Здебільшого - під управліннями поліції. СБУ проводить слідчі дії. Поліція пише, що оперативно перекваліфікувала справу на умисне вбивство, але без не менш оперативного "злиття" замовників, це їм навряд чи допоможе. Чи запалають синім полум'ям поліцейські управліня - покаже час. А поки що, помолімося за Катю. Акції пам'яті:
- Київ, 19:00, МВС, вул. Богомольця, 10.
- Одеса, 20:00, ГУНП, вул.Єврейсьска, 2.
- Львів,19:00, площа Ринок, центральний вхід у Ратушу.
- Харків, 19:00, ГУНП,вул. Жон Мироносиць, 5.
- Дніпро, 19:00, облуправління МВС.
- Полтава, 19:00, ГУНП, вул. Пушкіна, 83.
- Хмельницький, 19:00, ГУНП, вул. Зарічанська 7.
- Луцьк, 19:00, ГУНП, вул.Винниченка, 11
- Ужгород, 19:00, Театральна площа.
- Херсон, 19:00, площа Свободи.
І для тих хто підзабув: ось так на сьогодні виглядає картина підозрюваних у вбивстві Каті Гандзюк від правоохоронців
​​У мітингу-реквіємі пам'яті Катерини Гандзюк у Києві станом на 20:24 беруть участь понад три сотні людей. Учасники домовилися про те, що всі акції сьогодні будуть "мовчазними" і жодних вимог на них ніхто не озвучуватиме. Двоє невідомих почали криками закликати громадян до "активних дій", але результату не досягли. Поліція перекрила автомобільний рух вулицею Богомольця, у дворі МВС було помічено два автобуси з "космонавтами", але на даний момент їх там вже не видно. Ззовні перед будівлею МВС помічено трохи більше десятка поліцейських
Питання "Хто замовив Катю Гандзюк?" залишається відкритим, але ми знайшли, принаймні, ще одну людину, яка може пролити на нього світло. Про цю людину знає слідство, знаємо ми, а відтепер знатимете і ви. І чим більше нас поінформованих, тим складніше буде приховати злочинців. Сторона потерпілої дала згоду на публікацію. Читайте текст та покажіть його друзям.
📌На виведені з "Приватбанку" кошти купувалися яхти, картини Пікассо. Луценко розповів, що дало розслідування Kroll
📌СБУ поки не отримала матеріалів справи щодо вбивства Катерини Гандзюк
📌У Луцьку на автомийці сталася стрілянина, є загиблий та поранені
📌І нарешті breaking news - Кличко розповів нові подробиці про метро на Троєщину
THE NEWSROOM
Через нашу публікацію депутата Паламарчука на півдороги викреслили з квоти БПП у ТСК щодо вбивства Катерини Гандзюк. До складу комісії його запропонували заочно на засіданні фракції, на яке він не прийшов. Під час голосування один з депутатів випадково глянув у Телеграм і...фракція вчинила правильно, бо в іншому разі фракції було б гірше. Тим часом, сам Паламарчук звинуватив нас у наклепі в ефірі 112 каналу і пообіцяв подати до суду. От і добре, у суді й обговоримо долю і причетність його помічника до справи Гандзюк. Тим більше, що суд має процесуально зафіксувати цю розповідь. Гарного вечора
І зі Швейцарії в Україну екстрадують агробізнесмена Миколу Гуту , йому інримінують вчинення шахрайства в особливо великих розмірах – близько 800 мільйонів гривень.
​​Поки ми спали: депутата від РПЛ Андрія Лозового затримала та випустила поліція Чехії. Бо він купував подарунок мамі за фальшиві євро. Каже, валюту йому купив помічник у київському обміннику й обмінник вже десь подівся. За чеським законодавством, розрахунок фальшивими грошима прирівнюється до їх виробництва, тому Лозового, за його ж словами, "протримали 8 годин у відділку, шмонали та під час обшуку чомусь заглядали у вуха". Зізнавайтеся, люди добрі, хто поставив кіоск, продав валюту депутату з 50 тисячами доларів та 15 тисячами кешу євро в декларації, а потім прибрав кіоск? Коменти під цим постом відкрито, чат на місці. Доброго ранку :)
Справа креативної родини депутата Березкіна вийшла на міжнародний рівень. Наші джерела, які у день затримання родини депутата шукали у нього вдома його доньку Вікторію, повідомляють, що вона втекла…у Монако. Причому вилетіла у той же таки день затримання. Креативну доньку креативного батька збираються оголошувати у розшук. А на самого батька генпрокурор Луценко зібрався вносити до Ради подання. Найближчим часом, може, навіть, і сьогодні. У посиланні нагадуємо передісторію про те, чому світ ловив, але не поки не впіймав Вікторію Березкіну.
....хотів, значить, Луценко, подати подання на Березкіна, але передумав. І заявив про відставку. Прямо зараз у Верховній раді. Ще вчора нічого не віщувало, бо ми б знали. Для таких різких дій потрібен каталізатор і ми з'ясуємо, що ним стало.
Офіційно Луценко заявив, що не вірить в ефективність роботи ТСК щодо вбивства Катерини Гандзюк, вважає, що її члени піаритимуться задля боротьби за владу.
"Щоб не було сумнівів, що за владу ніхто не чіпляється, я сьогодні подаю заяву про відставку президенту України і ви в парламенті маєте розглянути це питання. Прошу зробити це цього тижня", - сказав Луценко.
THE NEWSROOM
Депутат Паламарчук, який вчора зліг у лікарю заявив, що звільнив свого помічника Павловського, який вчора також зліг у лікарню. У чоловіків стався синхронний гіпертонічний криз, що не заважало їм обом бадьорими голосами звинувачувати нас у наклепі по всіх телевізорах. Тепер же, у коментарі радіо НВ Паламарчук заявив про звільнення помічника, для того щоб той "довів слідству свою позицію". Хоча "думку ЗМІ" щодо ймовірної причетності Павловського до вбивства Гандзюк він все ще не поділяє. А крім того, ще вчора шановний депутат грозив нам судом за наклеп, а сьогодні чомусь вже не грозить.
Поки ми спали:
📌 У США пройшли вибори, за попередніми результатами яких Трамп втратив більшість у нижній палаті Конгресу, але зберіг її в Сенаті.
📌 На Одещині горів маслопереробний завод, але пожежу вже загасили.
📌 Незаконно ув'язненого в РФ журналіста Сущенка етапували до колонії.
У ці хвилини в Херсоні прощаються з Катериною Гандзюк. Церемонія розпочалася о 13:00 і триватиме до 15:00 за адресою: Херсон, Палац молоді, вул. Перекопська, 158. Тим часом, будинок ймовірного посередника між виконавцями і замовником вбивства Гандзюк Павловського горить!!! Також під ГУНП області палають...поки що файєри