Dejan Beric
114K subscribers
34.2K photos
28.7K videos
4 files
24.7K links
Само ажурне информације са прве линије.
Строго 18+
Званични канал Дејана Берића

Only relevant information from the battle front line.
Strictly 18+
Official channel of Dejan Beric
Download Telegram
🔞🇺🇦🔥🔞 Уништени укропски БМП-2 и британски ФВ103 "Спартан" на путу Часов Јар - Артјомовск (Бахмут)
Dejan Beric
Кадри сам места терористичког напада у Луганску.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇷🇺 Снимак са места терористичког напада у Луганску

Током експлозије у центру Луганска повређено је 5 особа, од којих троје теже, рекао је војни експерт, потпуковник ЛНР у пензији Марочко.
🇵🇱 Заменик министра спољних послова Пољске Марчин Пржидач – на питање „Да ли су ЕУ и Кијеву потребни преговори?“
"У овој фази мировни преговори би били преурањени. Све док једна или друга страна не изводе било какву офанзивну или контраофанзивну акцију, тешко је говорити о спремности са обе стране. Наоружање и муниција се не прикупљају да не би покушали да врате сопствене територије."
🇷🇺 Председник Путин је потписао указ који омогућава страним држављанима који су потписали уговоре о служењу војног рока у Оружаним снагама Руске Федерације у периоду СВО-а да добију држављанство на поједностављен начин
Dejan Beric
🇺🇦☢️‼️Радијационе патроле у покрету у Хмељницком и Тернопољу Стручњаци скрећу пажњу да пожар на месту ракетног напада на војно складиште у Хмељницком даљински гасе роботи. У граду постоје патроле за праћење радијације. Мерења радијационе позадине се врше…
🇺🇦☢️ Радиолошке студије и јавне информације наводе да су до 140 - 150 nSv/H у Украјини прихватљиви максимуми с обзиром на неколико еколошких катастрофа кроз које је Украјина прошла.

Све изнад тога је аномалија која се мора узимати са опрезом.
🇷🇺🚀 У скорије време примећује се повећано дејство наших Искандера по укропским положајима.

Снимак борбеног рада једног од њих.
🇺🇦🤡 Ментално поремећени укропоиди свакодневно демонстрирају своју неурачунљивост.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇺🇦💀⚰️ Кијевски фудбалски савез је нехотице одао „тајну“, најављујући фудбалске утакмице у знак сећања на 300.000 погинулих у укро-рајху.

„Веома занимљиво...”

Претходно:

У интервјуу за Интерфакс Украјина, секретар за националну безбедност и одбрану Алексиј Данилов одбацио је тврдњу Политицо-а да је међу украјинским војницима било 100.000 жртава од почетка рата у Русији.

„Изјављујем вам, са пуном одговорношћу, да немамо 100.000 жртава у војсци“, рекао је Данилов за Интерфакс Украјина. "Ово је немогуће. Наша војска зна тачан број, зна председник. Током овог рата ово је затворена информација, али 100.000 је потпуна неистина.

Према Данилову, однос губитака је један према седам, један према осам и један према 10 у корист Украјине
🤡
Dejan Beric
Терористички напад у центру Луганска! Има мртвих и рањених. Према прелиминарним информацијама, експлозивна направа је експлодирала у козметичком салону. Извештава се да су три особе хоспитализоване у тешком стању. Нема мртвих.
🇷🇺‼️Вршилац дужности министра унутрашњих послова ЛНР Игор Корнет повређен је у експлозији у центру Луганска, рекао је извор за РИА Новости.

Према неким извештајима, начелник одељења је сада у болници. Експлозија је била покушај атентата на државног службеника.

Према непотврђеним извештајима, 5 особа је повређено, једна је погинула.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🇷🇺‼️Апел добровољаца из Уљановске области од 13. маја шефу ЧВК Вагнер Јевгенију Викторовичу Пригожину са захтевом да буду премештени у ЧВК Вагнер.
Dejan Beric
🇷🇺‼️Вршилац дужности министра унутрашњих послова ЛНР Игор Корнет повређен је у експлозији у центру Луганска, рекао је извор за РИА Новости. Према неким извештајима, начелник одељења је сада у болници. Експлозија је била покушај атентата на државног службеника.…
🇷🇺„Жив је. Стање је стабилно“, — заменик министра здравља ЛНР.

Олег Валиев је говорио о стању жртве током покушаја атентата на Игора Корнета. Према речима заменика републичког министра здравља, начелник Министарства унутрашњих послова ЛНР је жив и његово стање је стабилно.
🇷🇺🚀💥 Сателитски снимак ракетног удара рано ујутру 13. маја на складиште муниције укровермахта западно од Хмељницког показује скоро потпуно уништење објекта и већине утврђених складишта.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇺🇦🐷 Укропска свакодневница у Бахмуту: пауза, вагнерова граната, трчање до следећег заклона, опет пауза, опет граната, итд.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇷🇺🛩💥 Руски камиказе дрон је ударио у систем противваздушне одбране непријатеља, таман када су почели да снимају видео за Тик Ток.

- АРХИВСКИ ВИДЕО -
🇧🇾 Председник Лукашенко данас први пут у јавности после недељу дана паузе.
Прима рапорт у командном центру РВ и ПВО и слуша извештаје о одбрани Републике Белорусије.