Dejan Beric
114K subscribers
33.7K photos
28.4K videos
4 files
24.1K links
Само ажурне информације са прве линије.
Строго 18+
Званични канал Дејана Берића

Only relevant information from the battle front line.
Strictly 18+
Official channel of Dejan Beric
Download Telegram
У Херсону, удар у инфраструктурни објекат. Нестало је струје у граду и региону - председник ОВА Јанушевич.
💥Још експлозија у Кијеву
💥 Неколико експлозија је пријављено у Вишгороду, северно од Кијева
👀🚀У Кијеву пале рефлекторе да би пронашли Геран2 у ваздуху 🤣
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Дронови поново нападају Кијев
💥 Још експлозија на северу Кијева
А ево и фотографије увезене противваздушне ракете која је пала у Кијеву и коју су покушали да прогласе као оборену руску ракету.
Овако конструишу медијске победе о „успешном раду противваздушне одбране“.
У међувремену, удари се настављају у Кијев и Кијевску област. Пријављено је још неколико експлозија.

военацхер
Dejan Beric
Hahahahahhahahaha
Одраз светлости рефлектора је тешко видети на облацима, али постоји знак Свињмена.

Мора да спасе Кијев од дронова. Већ лети.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💥 Нове експлозије у центру Кијева: Шахиди нападају
Саопштено је да су беспилотне летелице камиказе „Геран-2“ ушле у престоницу Украјине дуж „Одеске магистрале“ и прелетеле „Кијевско море“ (акумулација).

РВвоенкор
Кремена

Борбе се настављају, али изгледа да за сада нема промена на мапи

Жуте звезде су области у којима се воде борбе
Више од 15 људи је рањено у Макејевки у последицама гранатирања Оружаних снага Украјине, саопштило је представништво ДНР
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
У Кијеву су од раног јутра цветали „геранијуми”

Геран-2 је рано јутрос радио по Кијеву. У граду се чуо читав низ експлозија, од којих је већина била на десној обали. Истовремено, познато је да су напади изведени на инфраструктурне објекте, али на које, локалне власти још увек ћуте.

Вреди напоменути да се на снимцима које су објавили локални становници не види никакав рад противваздушне одбране, нити се чују покушаји локалних одбрамбених снага да обарају дронове из малокалибарског наоружања.
Очигледно су схватили да је то бескорисно.

реадовканевс
Власти самопроглашеног Косова саопштиле су да се залажу за значајно повећање броја војника НАТО-а у покрајини и региону у целини „како би се обезбедио мир и безбедност“.

Према речима „премијера” републике, Косово повећава број својих војника и резервиста, повећавајући издатке за одбрану.
Новогодишњи поклони генерала Армагедона стигли у Кијев.

приднестровец
Нетањаху је затражио од Зеленског да гласа против резолуције Генералне скупштине УН о статусу палестинских територија, али је одбијен, пише Акиос, позивајући се на изворе.

Према писању публикације, Зеленски је тражио од Израела системе противваздушне одбране у замену, али је Нетањаху одбио да преузме било какве обавезе у вези са тим.

Као резултат тога, Украјина је одлучила да прескочи гласање, што је изазвало незадовољство Израела. Резолуција је одобрена (87 земаља је гласало за, 24 против).
Шест особа је погинуло током украјинског гранатирања болнице Первомајск у ЛНР, рекао је за РИА Новости заменик главног лекара градске болнице.

Градоначелник града Сергеј Кољагин рекао је дан раније за РИА Новости да је управо болница постала мета удара украјинских снага безбедности у суботу увече из ХИМАРС-а.
Јевгениј Пригожин је донео новогодишње поклоне на положаје за борце „Оркестра“, који сада раде у најжешћем правцу код Бахмута.

"Када имаш тим који верује у тебе, за који можеш да навијаш, треба да дођеш код њих. Свако од њих се запита како његови рођаци тамо дочекују Нову годину док они раде овде?
Мој задатак је да будем овде са њима."

Вагнер
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Јевгениј Пригожин и борци „Оркестра” који делују у близини Бахмута снимили су новогодишње честитке за своје најмилије и Русе.

„Музичари” су рекли да су им за успешан напад на град потребна оклопна возила и гранате, а челник „Вагнера” је истакао да ће после пораза бирократа донети и победу над националистима.

"Победа ће бити наша. Ове године ћемо победити. Али прво ћемо победити унутрашњу бирократију и корупцију, па ћемо победити Украјинце, НАТО и цео свет. Друга ствар је да нас бирократе и корумпирани чиновници сада неће чути,они тренутно пију шампањац“.

ВАГНЕР