Page Admin ခန့်နည်း (အစအဆုံး)
မိမိ Page ကို အခြားအကောင့်ကနေလည်း အသုံးပြုလို့ရအောင်လုပ်နည်း
ဤနည်းလမ်းအား Facebook မှာလေ့လာပေးပါ။
https://www.facebook.com/share/p/15XVk7kh4b/?mibextid=wwXIfr
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
မိမိ Page ကို အခြားအကောင့်ကနေလည်း အသုံးပြုလို့ရအောင်လုပ်နည်း
ဤနည်းလမ်းအား Facebook မှာလေ့လာပေးပါ။
https://www.facebook.com/share/p/15XVk7kh4b/?mibextid=wwXIfr
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
👍7❤6👏1
မိမိ TikTok အကောင့်မှာ Link ထည့်နည်း
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
❤16👍7👏1
TikTok မှာ ကိုယ် Follow လုပ်ထားတဲ့အကောင့်တွေကို အခြားသူမမြင်အောင်ပိတ်နည်း
TikTok မှာ ကိုယ် Follow လုပ်ထားသမျှအကောင့်တွေကို သူများဝင်ကြည့်လို့မရအောင် ပိတ်ထားနိုင်ပါတယ်။
ဒီလိုပိတ်ထားမယ်ဆိုရင်တော့ သူများတွေမိမိအကောင့်ထဲက Following ဆိုတဲ့နေရာကို လုံးဝနှိပ်ကြည့်လို့မရတော့ပါဘူး။
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
TikTok မှာ ကိုယ် Follow လုပ်ထားသမျှအကောင့်တွေကို သူများဝင်ကြည့်လို့မရအောင် ပိတ်ထားနိုင်ပါတယ်။
ဒီလိုပိတ်ထားမယ်ဆိုရင်တော့ သူများတွေမိမိအကောင့်ထဲက Following ဆိုတဲ့နေရာကို လုံးဝနှိပ်ကြည့်လို့မရတော့ပါဘူး။
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
❤15👍7👏3
Gmail နဲ့ဖွင့်ထားတဲ့ Facebook အကောင့်ကို ဖုန်းနံပါတ်ဖြင့်ပြောင်းနည်း (2025)
ဤနည်းလမ်းအား Facebook မှာလေ့လာပေးပါ။
https://www.facebook.com/share/p/14sMoszxXg/
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
ဤနည်းလမ်းအား Facebook မှာလေ့လာပေးပါ။
https://www.facebook.com/share/p/14sMoszxXg/
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
❤10👍4👏1🫡1
မိမိအကောင့်ကို တစ်စိမ်းလူတွေဝင်ကြည့်လို့မရအောင် Profile Lock ခတ်နည်း
အခုလိုပိတ်ထားမယ်ဆိုရင် ကိုယ်နဲ့ သူငယ်ချင်းဖြစ်မှသာ မိမိအကောင့်ကို ဝင်ကြည့်လို့ရမှာပါ။
Profile Lock ခတ်ထားမယ်ဆိုရင် အကောင့်ကနေ Page ပြောင်းတဲ့ Professional mode ကိုတော့ ဖွင့်လို့မရပါဘူး။ Professional mode ဖွင့်ချင်တဲ့အကောင့်တွေက အကုန် Public ဖြစ်ရမှာမို့ Lock ခတ်ထားတာကို ပြန်ဖွင့်ပေးရပါမယ်။
ကိုယ်ဘာဘဲတင်တင် သူစိမ်းတွေဝင်ကြည့်လို့မရအောင် လုပ်ချင်တယ်ဆိုရင်တော့ Lock ခတ်ထားနိုင်ပါပြီ။
Lock ခတ်ထားတာကို ပြန်ဖွင့်နည်းကိုပါ တစ်ခါထဲပြပေးထားပါတယ်။
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
အခုလိုပိတ်ထားမယ်ဆိုရင် ကိုယ်နဲ့ သူငယ်ချင်းဖြစ်မှသာ မိမိအကောင့်ကို ဝင်ကြည့်လို့ရမှာပါ။
Profile Lock ခတ်ထားမယ်ဆိုရင် အကောင့်ကနေ Page ပြောင်းတဲ့ Professional mode ကိုတော့ ဖွင့်လို့မရပါဘူး။ Professional mode ဖွင့်ချင်တဲ့အကောင့်တွေက အကုန် Public ဖြစ်ရမှာမို့ Lock ခတ်ထားတာကို ပြန်ဖွင့်ပေးရပါမယ်။
ကိုယ်ဘာဘဲတင်တင် သူစိမ်းတွေဝင်ကြည့်လို့မရအောင် လုပ်ချင်တယ်ဆိုရင်တော့ Lock ခတ်ထားနိုင်ပါပြီ။
Lock ခတ်ထားတာကို ပြန်ဖွင့်နည်းကိုပါ တစ်ခါထဲပြပေးထားပါတယ်။
တစ်ပုံချင်းထောက်ပြီး လေ့လာနိုင်ပါတယ်။
ဆော့ဝဲလမ်းညွှန်
👍10❤9👏1