Saleskip Official Channel
17.5K subscribers
291 photos
28 videos
194 links
Fastest business solution for effective online market.
Get your 14 days Free trial today!
Click link here : Saleskip.com
Download Telegram
to view and join the conversation
πŸ”΄ Platform Sudah Dibuka!

Jom masuk awal sekarang! Tuan Fahdi dah tak sabar nak share ilmu untuk anda automasi jualan 100% secara online.

Klik link ini untuk masuk ke dalam webinar

https://bit.ly/join-abo
https://bit.ly/join-abo
https://bit.ly/join-abo

Ada masalah untuk masuk ke dalam webinar? Komen di bawah untuk team kami bantu
Tuan Fahdi sedang share kunci pertama yang wajib anda tahu untuk dapatkan jualan masuk secara automatik!

Jom masuk ke dalam webinar sekarang!

Klik link dibawah

https://bit.ly/join-abo
https://bit.ly/join-abo
https://bit.ly/join-abo
Saleskip Official Channel
Cukup 1000 vote Nak Sangat baru kami beritahu lebih tentang detail Seminar tu
❗️Coming Soon❗️

Julung-julung kali Saleskip akan mengadakan satu Seminar sepanjang 1 Hari dari pagi sampai petang!

Istimewa untuk anda, Tuan Fahdi sendiri akan bersama anda secara LIVE

Dalam seminar ini anda akan pelajari Ilmu Up To Date tentang bisnes. Inilah peluang untuk anda gandakan jualan anda 10x dan menjadikan bisnes anda lebih berKUASA.

Seminar ini khas untuk anda yang berada dalam circle Saleskip SAHAJA.

Bagaimana untuk sertai Seminar Mega ini?

Komen di bawah 'Nak Join'

P/s: Seminar Ni Khas Untuk Anda Sahaja Tau!
Wau, kami tengok ramai yang dah tak sabar nak join Mega Seminar Saleskip ni.

Insya Allah team kami akan berikan info dalam waktu terdekat ni.

Stay tuned!
πŸ“Œ Saleskip Weekly Workshop

By the way, seperti biasa kami akan adakan workshop pada malam esok.

Workshop ini khas untuk aktif subscriber Saleskip sahaja. Dalam workshop ni anda akan belajar cara mudah bina copywriting yang memukau.

Kalau kami open pendaftaran di sini ada yang nak ke?

Tapi kami bagi tahu awal-awal. Kalau cukup 300 'Nak' baru kami berikan link di sini. Kalau tak kami akan proceed kelas dengan pelanggan saleskip seperti minggu lepas.

Cuba komen 'Nak' kalau anda betul-betul nak belajar Rahsia Gandakan Jualan Dengan Teknik Copywriting Convert ni
‼️ Peluang Terakhir ‼️

Assalamualaikum guys, mana lagi yang lain ni. Baru 100 je yang komen 😭

Kami pun macam tak semangat nak share link workshop malam ni. πŸ˜…

Boleh tak cukupkan 300 komen 'nak' sebelum jam 12 ni. ⏰

Ajak lagi rakan-rakan lain untuk cukupkan komen nak di atas. Tepat jam 12, kami akan putuskan sama ada nak beri link tersebut atau tak.

Teruskan komen guys!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
⏰ 1 Jam sahaja lagi ‼️

Kami lihat komen masih lagi tak cukup!

Penuhkan komen sekarang❗️
πŸ–₯ Saleskip Weekly Workshop πŸ–₯

Disebabkan ramai lagi yang tak komited untuk join workshop pada malam ini. Kami putuskan untuk berikan link kepada yang betul-betul komited sahaja.

Macam mana untuk join Weekly Workshop malam ni?

Anda wajib sedia tepat ⏰ Jam 8.15. Kami akan letak link pendaftaran sehingga ⏰ Jam 8.45 SAHAJA. Kemudian kami akan padam link tersebut.

Jadi anda yang bersedia sahaja yang dibenarkan join malam ni.

Kami nak tengok ada yang yang betul-betul komited nak join malam ni.

Cuba komen 'Sedia 8.15 Malam' di bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ”΄ Pendaftaran Saleskip Weekly Workshop Kini Dibuka!

Sedia dengan buku nota dan pen untuk belajar Teknik Copywriting Convert sekarang!

https://bit.ly/3AJFqet
https://bit.ly/3AJFqet
https://bit.ly/3AJFqet

Link akan dipadam bila-bila masa sahaja

Yang dah masuk komen 'IM IN!'. Kami nak tengok 😊
Live stream started
Live stream finished (1 hour)
πŸ”₯ Assalamualaikum semua.

Tahniah bagi anda yang hadir ke Weekly Workshop semalam.

Kami ada soalan untuk anda. Kalau anda diberikan KUASA untuk gandakan jualan bisnes anda, apakah kuasa yang anda akan pilih?

Cuba vote di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Wau, ramai yang pilih KUASA Automasi Jualan.

Btw, nak tahu tak, esok Tuan Fahdi akan berkongsi Rahsia Bina Website Dalam Masa 10 Minit.

Bila ada website anda akan dapat AUTOMASIKAN jualan anda 100%

Ada tak yang nak belajar esok?

Komen 'Nak' di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
❗️Pendaftaran Webinar Automasi Bisnes Online Kini Dibuka❗️

Masih dalam dilema nak hire staff yang belum tentu boleh bantu anda tambah sale?

Jom Tuan Fahdi nak share kepada anda step-by-step bagaimana untuk gandakan jualan bisnes anda 10x ganda

Paling best, tak perlu hire staff pun, jualan masih boleh masuk secara automatik!.

Barulah bisnes ada KUASA, setuju?

Macam mana nak join?

Klik je butang di bawah untuk join webinar malam ini.

https://saleskip.com/abo-1/
https://saleskip.com/abo-1/
https://saleskip.com/abo-1/

Jumpa anda malam ni πŸ˜„. Bagi anda yang akan datang malam ni komen 'Saya'
⏰ 3 JAM SAHAJA LAGI ❗️

Lagi 3 jam kita akan mulakan Webinar Automasi Bisnes Online.

Anda sudah penat layan whatsapp pelanggan satu-satu?

Jom belajar automasi semua proses jualan anda malam ini bersama Life mentor Tuan Fahdi Ghazali.

Jangan terlambat tau! Sebab Tuan Fahdi akan bongkarkan satu per satu cara untuk gandakan jualan online anda secara automatik.

Klik link di bawah untuk mendaftar:

https://saleskip.com/abo-1/
https://saleskip.com/abo-1/
https://saleskip.com/abo-1/

Yang dah ready komen 'Ready!'
πŸ–₯ Platform Webinar Sudah Dibuka ❗️

Jom masuk awal dan bersedia untuk buat jualan berganda secara automatik malam ini!

Klik link di bawah sekarang:

bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo

Kalau dah masuk komen 'IM IN!'
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Ada yang yang ada masalah untuk masuk? Tonton video ini dan follow step by step.

bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo

Jika anda masih ada masalah sila komen di bawah untuk team kami bantu anda segera
Tuan Fahdi dah tak sabar nak jumpa anda dalam webinar sekarang.

Jom masuk sekarang dan belajar step by step untuk automasi jualan anda.

Klik link di bawah:

bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo
bit.ly/join-abo

Jumpa anda dalam webinar