Помпейська дев‘ятниця
125 subscribers
219 photos
135 videos
1 link
Отримаєте все, що попросите, відмовляючи вервицю
Download Telegram
to view and join the conversation
Загроза банкрутства ❗️

Я обіцяла Марії, що дам свідоцтво про Помпейську дев’ятницю. Моє життя наповнене сумнівами, навіть якщо йдеться про віру. Для мене та мого чоловіка настали нелегкі часи. Ми опинилися перед загрозою банкрутства не зі своєї вини, а через упадок кон’юктури на фінансовому ринку. Я не бачила виходу з цієї ситуації. Єдиною надією була молитва — молитва на вервиці. Відвідуючи один із костелів у Кракові, я дізналася про Помпейську дев’ятницю. Зробила постанову відмовляти її за вихід з цієї важкої життєвої ситуації. Молитва давала мені, насамперед, силу і забирала страх та емоції, які кожного дня нападали на мене, наче демони. Сьогодні нам повідомили, що з’явився інвестор, завдяки якому ми відбудуємо фірму знову, а це дозволить нам заробити гроші, щоб віддати борги. Так з’явилася надія на нове, краще життя. Перед нами довга дорога, але є світло і ми будемо його триматися. Я буду відмовляти наступні дев’ятниці в інших наміреннях. Для всіх, хто сумнівається в допомозі — вона приходить, та ми мусимо бути терпеливі і з покорою дивитися на певні життєві справи або робити їх по-іншому. Вервиця є найкращою охороною перед нещирими людьми. Я знаю, бо випробувала це на собі. Хтось сказав, що вервиця має силу ядерної бомби, я гадаю, що він мав рацію. Відмовляння вервиці декому асоціюється з фанатизмом. Нічого подібного, це чудовий тренінг совокуплення, спокою і терпеливості. Я дуже активна людина, і часто крім дев’ятниці відмовляю ще дві частини вервиці в інших наміреннях. Це не перешкоджає мені у роботі, відпочинку, вдома. Дякую за дар молитви. Я бажаю всім витривалості і віри, а також допомоги Матері Божої з Помпеї.
Альдона
22 квітня 2014 року Божого
Кінець самотності ❣️

Хотіла б поділитися своїм свідченням, яке пов’язане з цією дев’ятницею. Впродовж чотирьох років я була самотньою жінкою, перестала вірити, що хтось може мене полюбити. Часто заходила на сайт і ненароком зайшла на сторінку свідчень. Вирішила, що теж відмовлю дев’ятницю. Хоча останні дні були важкими, мені вдалося дійти до кінця. Після 2–3 тижнів я познайомилася з хорошим хлопцем, який теж є віруючою людиною, як і я. Помпейська дев’ятниця чинить дива. Зараз відмовляю цю дев’ятницю в наміренні пошуку роботи.
Агнешка
6 березня 2015 року Божого
Я просила про роботу

Я хочу дати свідоцтво отриманих ласк, про які просила у Помпейській Дев’ятниці. Мені було нелегко, адже 3 вервиці щоденно будуть викликом для кожної людини. Я просила про роботу, яку можна було б поєднувати зі щоденним Св. Причастям та домашніми обов’язками. Незадовго після закінчення дев’ятниці я отримала пропозицію роботи, яку можна поєднати зі всім, про що просила. Найсвятіша Діва Марія обіцяла кожному ласки, хто молитиметься Помпейську Дев’ятницю. І так сталося. За посередництвом цієї молитви я також випросила ласку здоров’я для доньки, яка часто хворіла й майже раз у місяць було необхідне лікування антибіотиками. І цього разу Марія мене не підвела. Зараз я відмовляю третю дев’ятницю в наміренні навернення мого чоловіка. Маю надію, що незабаром моя сім’я буде радіти цій ласці, про яку я прошу. Маріє, дякую Тобі за все!
Малґожата
10 травня 2014 року Божого
❤️Щоденно моліться на Святій Вервиці! ❤️
❣️❣️❣️

❤️ Мені сподобалась ця молитва від початку ❤️

Я хочу поділитися своїм свідоцтвом щодо Помпейської Дев’ятниці. Як це часто буває на слід Помпейської Дев’ятниці я натрапив випадково, хоча багато років ходжу до церкви і вірю в Бога, проте жодна випадковість не є випадковою. Усі свої справи я завжди довіряв Богу і Матері Божій. Завжди я робив те, що від мене залежить і молився в тому наміренні. Лише тоді я міг сказати, що зробив у цій справі все, що міг. Якщо ж це не ставалося, тоді я знав, що Бог має тут свої плани. Проте вкінці кінців завжди виходило на краще. Кілька місяців тому моя дружина відмовляла цю дев’ятницю, а я стверджував, що це абсурд і я цього не витримаю. Однак в жовтні 2013 року я почав відмовляти цю молитву. На початку було важко (напевно диявол теж не спав), але з кожним днем мені йшло все краще. Це вимагало багато часу, але ця молитва припала мені від початку настільки, що відмовляю зазвичай дві дев’ятниці. Стільки назбиралося намірень, наступні чекають у черзі. Не писатиму з яким наміренням я молився, бо їх було кілька, деякі були вислухані одразу, інші через певний час, одне повністю, як я і очікував, інше частково. Що найважливіше, і багато хто про це пише, під час молитви мене огортає спокій і довіра, що все складеться згідно з Божою волею, тобто добре. Я пишу тут, тому що дуже люблю читати свідоцтва інших учасників, а оскільки люблю, то мушу додати щось і від себе. Зрештою згідно зі словами з подячної частини «скільки мені стане сил, буду поширювати Твою честь». Незважаючи на те, що «як кожна людина» я маю різні проблеми зі здоров’ям, з фінансами, тому хочу їх довірити Марії Найсвятішій, Вона найкраще знає як їх вирішити.
Марек
4 квітня 2014 року Божого
Матір Божа в Фатімі з'явилася як "Цариця Вервиці" і домагалася цієї молитви на Вервиці від усіх.
Одним із найревніших почитателів молитви на Вервиці та Фатімської Матері Божої був о. Піо. Одного дня хтось із паломників звернувся до о. Піо: "Отче, сьогодні говорять, що Вервиця - це молитва, яка належить уже до минулого і що "мода" на неї вже пройшла. " О. Піо відповів: "Робім те, що робили наші батьки, і знайдемо добро." Та паломник продовжував: "Але ж світом сьогодні керує сатана." Тоді о. Піо промовив: "Це ми даємо йому можливість владарювання, чи в змозі якийсь дух сам від себе управляти, якщо не злучиться з людською волею? Не могли ми народитися у більш нещасливому світі. Хто багато молиться, той спасеться; хто мало молиться, той уже у небезпеці: Хто не молиться, той себе топить." І далі: "Любіть Марію і старайтеся, щоб її любили. Завжди відмовляйте її Вервицю та чиніть добро. Завдяки цій молитві сатана буде переможений. Вервиця — це молитва до Тієї, яка тріумфує над усій і над усіма."
За два дні до смерті о. Піо повторив ще раз ту саму думку: "Любіть Матір Божу і робіть все, щоб її любили. Відмовляйте Вервицю, відмовляйте її завжди, як тільки зможете. "
Величезне відчуття безпеки

Про Помпейську дев’ятницю я дізналася в 2010 році, коли захворів мій тато. Після обстеження лікарі поставили діагноз: аневризма або метастаз. Ми мали надію: може це звичайна гематома. Лікарі запевняли, що це є неможливо. У найближчі кілька днів мало з’ясуватися, чи це аневризма, чи таки метастаз. Інших варіантів бути не може, є лише ці два. Ми почали відмовляти Помпейську дев’ятницю. Через кілька днів лікарі виключили, що це аневризма. Пізніше не могли розпізнати це утворення, планували зробити біопсію. Після трьох тижнів перебування в лікарні було знову проведено огляд. Лікарі сказали, що там є кров. Стан тата був стабільний, тому його відправили додому. Через місяць він змушений був пройти наступний огляд, але спершу кров повинна була розсмоктатись. Термін огляду був визначений на день пізніше, після завершення дев’ятниці. Огляд показав, що це звичайна гематома. Я впевнена, що це сталося завдяки молитві. Хочу згадати і про те, що під час відмовляння вервиці я відчувала безпеку і певність, що не станеться нічого поганого. Після цього я отримала багато ласк, які випросила через Помпейську дев’ятницю.
Уля
21 квітня 2014 року Божого
❤️Будьте витривалі❤️

Помпейську дев’ятницю я відмовляла тричі, довіряючись Матінці Божій. Одне з намірень Марія вже виконала, і я щиро вірю, що з іншими буде так само, адже все потребує часу і терпеливості. Хочу всіх запевнити, що варто! Будьте витривалі, терпеливі і не вимагайте одразу сповнення ваших прохань. Мати Божа вислухає кожного, але все до нас прийде у відповідний час. Я вдячна Марії з усього серця і всієї душі, що Вона мене вислухала. Справді, варто посвятитися цій молитві, а віра чинить дива, я в цьому переконалася. «Усім голоситиму як Вона гарно зі мною повелася!»
Віруюча
31 травня 2015 року Божого
🌹 🥀❣️❤️Ця молитва врятувала мене ❤️
Найдорожчі, хочу поділитися з вами свідоцтвом ласки, яку я отримала через заступництво Матері Божої, Цариці Помпейської. Мою першу дев’ятницю я відмовила за те, щоб знайти нове місце праці або залишитися на теперішній посаді, зберігши мир у серці. У мене був дуже поганий емоційний стан: я працювала в глибокому стресі, відчувала великий сум, а мою душу переповнювала злість. Ця молитва врятувала мене! Мати Божа весь час опікувалася мною, я відчувала Її присутність. Я продовжую працювати на своїй посаді, проте кардинально змінила підхід до роботи. Я не «накручую» себе, не маю відрази до своїх шефів, більше посміхаюся. Я помітила також, що легше і швидше виконую завдання і обов’язки. Під час відмовляння цієї молитви я отримала й інші ласки, а саме: я мала автомобільну пригоду, після якої вийшла неушкоджена і нікому не завдала кривди. Наступну дев’ятницю я планую відмовити в наміренні мого єдиного 15-літнього сина. Мати Божа, справді, творить чуда, треба лише сильно вірити і ніколи не здаватися.
Єва
24 березня 2014 року Божого
Третє Славне Таїнство

🧡Зіслання Святого Духа 🧡

«Всі апостоли пильно й однодушно перебували на молитві разом з жінками і Марією, матір’ю Ісуса, та з його братами… А як настав день П’ятидесятниці, всі вони були вкупі на тім самім місці. Аж ось роздався зненацька з неба шум, неначе подув буйного вітру, і сповнив увесь дім, де вони сиділи. І з’явились їм поділені язики, мов вогонь, і осів на кожному з них. Усі вони сповнились Святим Духом і почали говорити іншими мовами, як Дух давав їм промовляти.

А перебували в Єрусалимі між юдеями побожні люди з усіх народів, що під небом. І як зчинився той шум, зійшлась велика юрба і хвилювалася, бо кожний чув, як вони говорили його мовою. Здивовані й остовпілі, вони один до одного казали: «Хіба не галилеяни всі оці, що розмовляють? Як же воно, що кожний з нас чує нашу рідну мову: партяни, мідяни, еламії, і мешканці Месопотамії, Юдеї і Каппадокії, Понту й Азії, Фригії і Памфілії, Єгипту й околиць Лівії, що біля Кирени, римляни, що тут перебувають, юдеї і прозеліти, крітяни й араби – ми чуємо їх, як вони нашими мовами проголошують величні діла Божі?» Всі дивувались і, збентежені, один до одного казали: «Що б це могло бути?» Інші ж з насмішкою казали: «То вони молодим вином повпивалися».

Тоді Петро виступив з одинадцятьма, підняв свій голос і так до них промовив: «Мужі юдейські та всі ви, мешканці Єрусалиму! Нехай це буде вам відомим, і вислухайте моє слово: Люди ці не п’яні, як ви гадаєте, бо тільки третя година дня. Але це те, що був сказав пророк Йоіл: «І буде останніми днями, – каже Бог, – Я виллю мого Духа на всяке тіло…»

Нехай, отже, ввесь дім Ізраїля напевно знає, що Бог зробив Господом і Христом оцього Ісуса, якого ви розіп’яли… Покайтеся, і нехай кожний з вас охреститься в ім’я Ісуса Христа на відпущення гріхів ваших, і ви приймете дар Святого Духа…» І ще іншими багатьма словами він свідчив їм та умовляв їх: «Рятуйтеся від цього лукавого поріддя». Ті ж, що прийняли його слово, охрестилися, і того дня до них пристало яких три тисячі душ. Вони постійно перебували в апостольській науці та спільності, на ламанні хліба й молитвах» (Ді. 1, 14; 2, 1–17, 36, 38, 40–42).