GoldEllys MAIN KATALOG
1.81K members
568 photos
1 video
50 links
Uoll tak rasa bersalah ke bila bazir duit beli macam macam tapi takde beli untuk aset sendiri??๐Ÿ˜
Besi kuning untuk tabungan masa depan tau..
Nilainya tinggi walaupun ada naik turun..
Pakai pun memang makin berseri..Tak kira tua,muda boleh memakainya๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Download Telegram
to view and join the conversation
J1) RT Gajah Hollow
#Lebar 0.2cm
2.32g 17.5cm
K20) RT Lipan Loceng
#Lebar 0.3cm
1.39g 13cm
1.39g 13cm
1.40g 13cm
1.41g 13cm
1.41g 13cm
K65) RT love gantung
#Lebar 0.2cm
3.49g 13.5cm
C2) RT Lipan
#Lebar 0.8cm
6.91g 18.2cm
C9) RT Lipan Love
#Lebar0.3cm
3.54g 15cm
3.65g 17cm
3.72g 18cm
----------------------
3.78g 17cm
3.78g 16.8cm
3.75g 16.9cm
3.86g 17.5cm
3.89g 17.5cm
----------
3.68g 17cm
3.8g 17cm
3.74g 17.5cm
3.82g 17.5cm
3.86g 17.5cm
C11) RT Lipan Love Net
#Lebar0.3cm
2.65g 17cm
C29) RT Lipan 3 love
#Lebar 0.3cm
2.64g 15.5cm
2.74g 16cm
2.74g 16cm
2.75g 17.5cm
2.82g 18cm
C30) RT Lipan Love net 1
#Lebar 0.4cm
3.30g 16cm
R1) RL Mesin
#Lebar 0.15cm
2.5g 44cm
2.5g 44cm
2.88g 51cm
R14) RL Pintal
#Lebar0.3cm
2.23g 51cm
2.24g 51cm
R21) RL SS
#Lebar 0.3cm
2.98g 42cm
2.98g 42cm
3.02g 42cm
R22) RL Lipan
#Lebar 0.3cm
3.88g 51cm
3.93g 51cm
R26) RL Fesyen Licin
#Lebar 0.2cm
3.29g 49.5cm
R53) RL XY
#Lebar 0.3cm
5.32g 52cm
6.29g 59cm
6.36g 59cm
R71) RT Pasir Love
#Lebar0.3cm
5.25g 45.3cm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
โค๏ธ แด‡สŸSแด€ 5TH FLIGHT 2๐Ÿ…พ๏ธ2๐Ÿ…พ๏ธ
โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

๐ŸŒŸ [แด˜แด€ษชแด… ส€แด‡แด ษชแด‡แดก]
แด‹แด‡แด…แด€ษช แด‡แดแด€s แดษดสŸษชษดแด‡ แด€ส€ษดษชแด…แด€
580โ€ข t.me/arnidakedaiemasonline

๐ƒ๐‘๐›๐จ๐š๐ซ๐ ๐‰๐”๐๐ˆ๐Ž๐‘
โค๏ธ
๐ƒ๐Ÿ“๐ŸŽ๐ŸŽ-๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐ƒ๐Ÿ @wardrobe_bycikwiedaz 210
๐ƒ๐Ÿ @gudangshopinganda2016 123

โค๏ธ
๐‘๐Ÿ๐Š-๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ @tupperwareohsemm 972
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ @household_viral 509

๐ƒ๐‘๐›๐จ๐š๐ซ๐ ๐’๐„๐๐ˆ๐Ž๐‘
โค๏ธ
๐‘๐Ÿ๐Š ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ @sqskitchenware 1797
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ @sqspelbagaibarang 1869
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ‘ @overseahandbagcopyoriginal 1441
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ’ @SJbarangkemas 1762
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ“ @emasonlineFai 1922
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ” @SJcincinsubangloket 1789
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ• @arnidakedaiemasonline 1331
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ– @skinreborn 1167
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ— @bajumurahdirectsupplier 1901
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ๐ŸŽ @rina_household_murah_giler 1129
๐Ÿ๐Š-๐Ÿ๐Ÿ @HANDBAGSUPPLIER_BYZU 1405

โค๏ธ
๐‘๐Ÿ’๐Š ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ @gengdropship 3755
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ @mombabyhouse_dropship 3160
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ‘ @cadardanperiuk 2733
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ’ @Shoozbyedizacollection 3376
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ“ @bajumurahcantikmenawan 3473
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ” @periuk 2269
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ• @barakahanekabarangan 3003
๐Ÿ’๐Š-๐Ÿ– @byZulaikhaCollections 2132

โค๏ธ
๐‘๐Ÿ๐ŸŽ๐Š ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ @dropshipbyruhanis 5651
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ @assalinaenthandbagmurah 6653
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ‘ @kasutgojesmurahmurah 6562
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ’ @qairazoshop 4275
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ“ @Genghousehold 4165
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ” @dropship_pakaianmurah 4378
๐Ÿ๐ŸŽ๐Š-๐Ÿ• @salescart 4074

โฃ๏ธ๐–๐„๐๐’๐ˆ๐“๐„โฃ๏ธ
๐ŸŽˆhttps://leezainal.com
๐ŸŽˆhttps://drboard.blasterlegacy.com
๐ŸŽˆhttps://bltrend.com
๐Ÿ’Ž https://NoirSydivabeauty.bltrend.com

โ–ฌ ๐„๐‹๐’๐€ ๐Ÿ“๐“๐‡ ๐…๐‹๐ˆ๐†๐‡๐“ - ๐ŸŽ๐Ÿ”๐๐Œ

โค๏ธ 244O โ˜† 34 โ˜† 1343
โ–ฌโ–ฌ TUE - O7/O4/2O โ–ฌโ–ฌ
.
.
๐Ÿ”น๐Ÿšฅ๐Ÿ”น๐Ÿšฅ
๐Ÿšฅ
๐Ÿ”น @ElsaMarketing
๐Ÿšฅ MY AIRBUS
. โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

Orang kita memang sukaaaa sangat benda-benda memurah kan. Word-word macam SALE, BORONG, WHOLESALE, PERCUMA, MURAH GILER, kan kan kan ๐Ÿ˜ Tak salah tuu, sebab tu kan penjimatan ๐Ÿ˜Š Macam nak beli kasut, kena cari yang murah tauu macam nii ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ โ–ฌโ–ฌโ–ฌ โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ
CERITA SELANJUTNYA...
SILA JOIN CHANNEL NI ๐Ÿ‘‡
SEKARANG
โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ โ–ฌโ–ฌโ–ฌ โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ
https://t.me/kasutmurahgiler212
https://t.me/kasutmurahgiler212

ยฉ๏ธ๐Ÿ…ฟ๏ธโ“Ÿโ“ก-โป:๐Ÿ…Ÿ๐Ÿ…œ-O7O4 | 4155
.
#SILALUPUSDENGANC19

. โ“‚๏ธY ยฉ๐Ÿ…พ๏ธ Nยฉ๐Ÿ…พ๏ธยฎDE
. @ElsaMarketing
โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

Scammer asyik berkeliaran๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
Dah kenyang berkali kali menyusahkan hidup semua orangโ€ผ๏ธ

โœ…Korang yang dah dalam telegram tapi banyak benda tak tahu dan tak faham wajib belajar. Dapatkan kat sini.

โœ…Dah ada channel tapi channel sendu suram sepanjang masa.๐Ÿคทโ€โ™€

โœ…Dah ada bisnes tapi krik krik..๐Ÿ’†โ€โ™€
Memang Tak cukup ilmu lagi letu.

โœ…Dah berdepan dengan scammer tapi masih tak kenal itu scammer.

Siap kena tipu lagi bulat2.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Kat sini dah ada pendinding scammer.

โœ…Belajar Tools Telegram untuk memudahkan kerja korang di Telegram.

๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ–ผโ—Žโ–ผTEKAN LINKโ–ผโ—Žโ–ผ
โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ ยฉ โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ
https://t.me/Tools_Telegram
https://t.me/Tools_Telegram

#cpte139-O7O4-183O-73
https://t.me/cptElsaNBrave
.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM