Церква "Преображення"
927 subscribers
1.23K photos
26 videos
7 files
1.73K links
Церква «Преображення»
метро Вирлица, м.Київ
вул. Архітектора Вербицького, 30-А

Недільні богослужіння проходять о 10:00 і 12:00.
Молитовні служіння проходять у вівторок, середу і четвер о 18:00.

По всім питанням пишіть
@evgeniakvashuk
Download Telegram
Дорога церква, маємо кілька анонсів для вас 😌

❤️‍🩹 Хочемо нагадати вам про Великодній ярмарок, на якому ми збиратимемо гроші для стабілізаційних пунктів. Він пройде 31 березня після першого та другого служінь.

Якщо ви можете принести на нього щось, зроблене власними руками, зареєструйтесь, будь ласка, і вкажіть, що саме:

👉🏼 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Ось кілька ідей, що це може бути:
Щось смачненьке (солоне або солодке)
Одяг чи іграшки, пошиті власноруч
Побутові дрібнички та подарунки, які ви виготовляєте самостійно
Картина, яку ви намалювали тощо

Ми дуже чекаємо на ваші реєстрації 🥹

🙏🏻 Ви нещодавно стали батьками? Ми якраз набираємо нову групу, щоб благословити малюків. За деталями зверніться, будь ласка, до @evgeniakvashuk.

🕊 А 6 квітня, в суботу, запрошуємо вас на одну з найрадісніших для нас як для церкви подій — хрещення. Це неймовірна нагода одними з перших привітати нових членів церкви та засвідчити їх готовність служити нашому Господу ☺️

І якщо у вас є якісь питання, залишайте їх в коментарях, радо відповімо. А поки — благословенного та спокійного тижня вам 😌
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Вітаємо, церква!

Вже о 12:00 запрошуємо вас приєднатися до онлайн-трансляції нашого другого служіння.

Також будемо раді бачити вас особисто 😌 Приходьте раніше, адже для вас працює наше кафе, де ви можете поспілкуватися і випити смачної кави ☕️

Підключайтесь і давайте славити нашого Господа разом 🤍

📹 ДИВИТИСЬ ТУТ
Добрий ранок церква!

Вже завтра, в четвер, 28 березня, ми зберемось, щоб згадати жертву і страждання Христа та взяти участь у Вечері Господній. Зверніть увагу, що в четвер у нас буде 2 служіння:

⚪️ Ранкове о 10:00
⚪️ Вечірнє о 19:00

А після ранкового служіння, з 11:30 до 12:30 у 28 кабінеті хочемо благословити продуктовими наборами членів нашої церкви пенсійного віку — Якщо ви відвідаєте ранкове служіння, матимете можливість отримати один такий набір на сім’ю (тільки, якщо ви будете присутні фізично).

До зустрічі!
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Люба церкво, запрошуємо вас цієї неділі розділити з нами радість світлого воскресіння Ісуса Христа 🕊

Для нас це прекрасне нагадування про надію тоді, коли її, здається, вже немає. Про те, що світло завжди перемагає темряву. Про те, що тільки жертва Ісуса може звільнити нас з рабства гріха 😌

Будемо дуже раді відсвяткувати Його воскресіння разом з вами о 10:00 та о 12:00! А якщо у вас раптом не вийде бути з нами фізично, приєднуйтесь о 12:00 на пряму трансляцію. До зустрічі в неділю 🤍

🕑 Нагадування, що стрілки годинників у ніч з 30 на 31 березня необхідно перевести на одну годину вперед.
Друзі, найближчим часом у нас відбудуться наступні події:

🕊 Цієї суботи, о 10:00 запрошуємо вас розділити радість хрещення та привітати наших нових членів церкви 🤍

🍞 А в неділю, 7.04, на обох богослужіннях у нас буде хліболамання. Будемо разом згадувати жертву Ісуса та дякувати Йому за те, що Його милістю ми маємо визволення від гріхів та надію на вічне життя 😌

🍳 Також у квітні відновлюємо традицію чоловічих сніданків! Дорогі брати, приходьте 13.04 о 9:00 до великого залу, щоб поспілкуватись, порозмірковувати над Словом Божим і разом прославити нашого Господа 🙏🏻

🎹 І, наостанок, хочемо трохи заздалегідь запросити вас на музичну конференцію LEAVE IT (Левит), яка пройде 9–11 травня на базі Слово Життя. Віримо, що це буде благословенний час, який допоможе зосередити наші серця на поклонінні Богу і, можливо, навіть по-новому відкрити для себе сенс прославлення.

Будь ласка, підтримайте нас молитовно, а також долучайтесь до конференції за посиланням:

👉🏻 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей з вами й бажаємо, щоб Господь щедро благословив кінець вашого тижня 🫶🏼
Люба церкво, поспішаємо з анонсами для вас:

🍳 Цієї суботи о 9:00 пройде черговий чоловічий сніданок. Як завжди, наша кав’ярня працюватиме для вас з 8:30 — тож приходьте трохи заздалегідь, щоб поспілкуватись з іншими братами.

🕊 Також пропонуємо вам ближче познайомитись з нашими новими членами церкви, які прийняли хрещення минулої суботи. Підготували для вас відео, в якому вони коротко діляться свідченнями та розповідають про свій шлях до Бога 👇🏻

ДИВИТИСЬ ТУТ

🕸 І нагадуємо, що ми плетемо маскувальні сітки для наших захисників. Наразі нам дуже треба як фінанси, щоб ми могли закупити матеріали, так і люди, які б допомагали нам плести їх.

ПІДТРИМАТИ ФІНАНСОВО

Коли:
Понеділок, середа, п’ятниця з 10:00 до 14:00

Якщо ви можете приходити хоча б в якийсь із цих днів, напишіть нам, будь ласка, і ми надішлемо вам деталі.

А поки — спокійного завершення тижня вам і Божих благословінь 🤍