MYLARA #putihglowing
6.14K subscribers
103 photos
10 videos
4 links
Journey kami dan Geng beauty lovers yang suka kulit #putihglowing chingg chinggg ✨
Download Telegram
to view and join the conversation
Abam posto datang, baru menggelabah cari kain nak tutup muka sebab kusam, tak konfiden orang tengok bare face

Kalau ada Glowing Spray Fix Glo setel problem awak nyahhh 😎😎
Panaih bethol lah cuaca sekarang ni. Sikit2 boleh le buat sun kissed. Tapi kalau sampai sunburn, baru terkial kial nak cari produk whitening dan ada SPF kan
LAYERKAN BEBERAPA PRODUK WITH SPF AKAN INCREASE KAN SPF PROTECTION PADA SKIN??

Tak langsung okay. Layering kan SPF produk tak akan menaikkan lagi level of spf protection pada skin. Jangan salah anggap pula ye. Tak kisah lah awak nak layering banyak mana pun SPF products pada kukit, at the end of the day, masih bergantung pada SPF yang tertinggi yang digunakan.

Contohnya, anda pakai dua jenis produk dengan SPF. Satu SPF 35 & satu lagi SPF 50, so sunscreens hanya akan bekerja dengan basically limiting the amount of UV rays yang terkena pada permukaan kulit. Tapi that limit is only based by the highest SPF lah. So in this case, SPF 50 tadi akan dikira sebagai your overall total protection from the sun.
Layering products with SPF juga tak akan improve kan amount of active ingredients dalam produk tersebut. So basically applying more or layering more SPF products on skin doesn’t add any extra coverage.

Terlalu tinggi SPF akan hanya menyebabkan skin berminyak dan menyumbat pori pori. Takut2 jadi jerawat jer nanti πŸ₯Ί SPF 35 dalam Day Cream Mylara dah cukup dah untuk kita yang tak berjemur sangat ni. Nak kawad kaki pun sekolah tak buka kan ☺️ Faham tak tu? ☺️
❀️CINTA PANDANG PERTAMA❀️

"Setiap kali terpandang kamu, hatiku berdegup kencang bagaikan tiada hari esok.."

Begitulah dahsyatnya perasaan Putri setiap kali terpandang testimoni menjadi Mylara ni 😍

Kalau nak cantik, roger! πŸ₯°


#putihglowing
#mylarammgmenjadi
UARGHHHH NAK SKIN BERKILAU MACAMNI 🀩🀩🀩

Nais lah kalau dapat skincare menjadi macamni. Kalau saya cari skincare, saya tengok

- testimoni menjadi mesti banyak
- harga sesuai kualiti
- ramai tak orang femes pakai hihihi πŸ™Š

Kalau korg nak beli skincare suka tengok apa?

#putihglowing
#mylarammgmenjadi
Ada yang nak merisik saya ke turrrr?

Jom la jumpa, suh abg ninjavan hantar 😝


Wasep patttt β€œNAK SERUM BERHANTU”

#putihglowing
#mylarammgmenjadi
' KULIT TERLALU PERFORM BAGAIKAN TIADA HARI ESOK ..... '

Skin natural and glowing ni mesti yang paling cantik antara besprennnnn πŸ™ˆ entah2 dalam diam ada orang jatuh hati 😜

Jom sembang 😘


#putihglowing
#MYLARAmemangmenjadi
Awakk percayaa tak nak glowinggg gini

39 jeee

Percayaallaahhhh..

Hari ni hantar, esok glowing!


#putihglowing
#mylaramemangmenjadi
CERIAKAN PAGIMU DENGAN SERUM KEGILAAN RAMAI😍

Pagi-pagi ni mesti kena ceria kannn,
Kalau uollss nak ceria, titik je Glowing Serum ni, senang sangat uollss, tak payah nak pakai macam macam dah😘

Jom sembanggg πŸ’•

#putihglowing
#MYLARAmmgmenjadi
Kaklong zirah heartbroken tengok abg Remy kahwin, sama la kita πŸ₯ΊπŸ˜† takpe papehal, muka kita onz, kita cari jodoh lain lahh pulak πŸ€ͺ

Serum paling best, kaklong zirah dah pakai Set Mylara 1 tahun. Fuhhh! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Awak dah love gila dengan skin awk ke belum?

#putihglowing
#MYLARAmmgmenjadi
Ya Allah yang maha pengasih dan maha penyayang …

Cantikkanlah akhlak kami seperti mana engkau mencantikkan rupa paras kami agar sentiasa zahir dan rohani …

Jadikanlah kami cinta kepada keimanan dan jadikanlah kami insan yang sentiasa menjaga lisan dan jujur dalam tutur kataπŸ₯°

#putihglowing
#mylaraskincare
Masih Struggle Dengan Bekas Jerawat?

1. Jangan lupa reapply sunscreen/sunblock/day cream
2. Jangan picit jerawat
3. Gunakan brightening/whitening ingredients (arbutin, niacinamide)

Rekomendasi produk Mylara untuk merawat bekas jerawat : Glowing Serum, Instabright Night Cream

Sudah terang lagi bersuluh bahawa Serum dan Night Cream power merupakan penyelamat yang menjadi pilihan para wanita tanpa mengira usia dek kerana kesan Memutih dan Memudar yang sangat ketara 😍

Awk struggle juga ke?

#putihglowing
#MYLARAmmgmenjadi