Mobile Crypto Drop
707 subscribers
295 photos
9 videos
1 file
227 links
Download Telegram
Cess Network Quiz Answer

πŸ”—Link: https://cess.network/deshareairdrop/?code=7172155

1. Distributed content delivery layer includes ___ Node and Cache Node.
Answer: Retrieval

2. How many validators are selected to produce blocks in Random Rotational Selection?
Answer: 11

3. In which year was CESS Testnet v0.1 launched
Answer: 2021

4. Proxy Re-encryption Technology secures the ___ of data
Answer: circulation

5. DeOSS is the ___ to the CESS Network.
Answer: Gateway

6. CESS Proof of Data Reduplication and Recovery (PoDR) mechanism prevents any data loss and guarantees data integrity under any circumstance while continuously challenging storage nodes to prove data validity and availability, all executed within ___.
Answer: TEE

7. CESS proposed IEEE P___decentralized storage standard protocol
Answer: 3220.02

8. What is the token name for the CESS testnet?
Answer: TCESS

9. CESS Network has 4 types of nodes, including: Consensus Nodes, ___ Nodes, Cache Nodes and Retrieval Nodes.
Answer: Storage

10. What mechanism prevents any data loss and guarantees data availability
Answer: Proof of Data Reduplication and Recovery PoDR PoDR2

11. In which year was CESS team formed?
Answer: 2019

12. ___ ensures data privacy with compliance routing, keeping data within borders and easing national security concerns.
Answer: Location-based Storage Selection

13. How many SDKs does CESS support?
Answer: 3

14. What is the full form of DeOSS?
Answer: Decentralized Object Storage Service

15. Can $CESS Tokens be transferred through Metamask? Yes/No
Answer: YES

16. What is the maximum file size that can be uploaded to DeShare?
Answer: 100MB

17. Which proof algorithm validates space for generated idle files?
Answer: PoIS
❀1πŸ‘1
πŸ’₯ Beamable Network Airdrop πŸͺ‚

Retweet aur like karke 500 points claim karo!

πŸ”— Go to: https://hub.beamable.network/ref/ECRMNZ2U
πŸ‘5
✨ Opinion labs 𝐎.π₯πšπ› 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐧𝐞𝐭 𝐨𝐧 𝐌𝐨𝐧𝐚𝐝 Testnet πŸͺ‚

βœ… Next-gen Prediction Market for Everything Opinion labs on Monad is live and the testnet just launched a few hours ago!

πŸ’° $5M Funding raised from YziLabs (Previously Binance Labs), ECHO, Animoca Brands, and more.

πŸ”— https: https://app.olab.xyz
πŸ”Ή Connect Wallet
πŸ”Ή Use Code: VZohrKFe
πŸ”Ή Go to Task - Complete Social TaskπŸ”Ή Click on Add Fund and get $100 USDO test token.

βœ… Use test tokens to trade in prediction market

Right now add fund option not working just complete the social task i will update when it is live
❀3
Kite Ai Testing v1 Ending Soon – Next Step Testnet v2 Will start soon

Kite Ai is a Layer 1 Project so don't Miss
πŸ”—https://t.me/mobilecryptodrop/69
❀2
πŸͺ‚ Incentiv Layer1 Early Badge – Limited Users! πŸͺ‚πŸ”₯

πŸ’° FREE | πŸš€ $26M Raised

πŸ”— Register Now https://social.incentiv.net?ref=371055

➑️ Connect with X
➑️ Complete Social Tasks
➑️ Claim Your Early Badge

Your badge is the key to the next chapter! βœ…πŸš€
πŸ‘8❀1
πŸ’₯ Mint Beamable Network Free POG FCFS NFT 🌐
βœ”οΈ This is for those who previously not minted the NFT do it now [Only 54890 NFT Remaining]

πŸ”— Link: https://hub.beamable.network/ref/ECRMNZ2U

β€’ Click on "POG Free NFT"
β€’ Complete POG Quests
β€’ Click on "Voucher Claim" and Reveal Voucher – Copy the code
β€’ Click on "Instructions to redeem key"
β€’ Create an account on POG
β€’ Login and input your "Voucher code"
β€’ Proceed to click on "redeem"
πŸ‘4❀1
Layeredge CLI & Light nodes have ended. Some users may see incorrect points (200M+); refresh, clear cache, or reconnect your wallet.

The Twitter follow task has a bug, but if you've followed, you're safe.

OG Role is unavailable due to a Collabland error but isn't mandatory. I'll update once it's accessible.
πŸ‘1
Beamable Tokenomics is out! πŸ’°

Funding Raised:
$13.5M
36% for Community/Nodes (No Vesting)
Max Supply: 1B
TGE: Expected Q2 2025

πŸ”— Don't miss: https://t.me/mobilecryptodrop/70
πŸ‘4❀1
Connect your Solana wallet on Beamable Dashboard [Like Phantom Wallet]

πŸ”— Link: https://hub.beamable.network/ref/ECRMNZ2U
πŸ‘3
Giza Airdrop β€” TGE on April 2025 πŸ“‰
https://www.instagram.com/share/_fxCMRTFE

Apne sabhi college vale dosto ko send karo πŸ˜ŽπŸ’Έ