MyCryptoversity.com
12.2K subscribers
2.82K photos
40 videos
3 files
1.57K links
All information provided are being translated into Bahasa Malaysia & just for study purpose Only.

Website :
Mycryptoversity.com | Beranikripto.com

IG :
https://instagram.com/mycryptoversity

Admin : @NaqiuNazrich | @NabilaNazrich
Download Telegram
to view and join the conversation
Apa Itu Audius? - Perkhidmatan Perkongsian dan Penstriman Muzik Terdesentralisasi

Audius adalah perkhidmatan penstriman muzik terdesentralisasi yang dikuasakan oleh blockchain dengan ciri media sosial.

Ia dimiliki dan dikendalikan oleh komuniti artis, peminat, dan pembangun sumber terbuka serta mempunyai token kripto tersendiri iaitu AUDIO.

Bacaan penuh: https://mycryptoversity.com/apa-itu-audius/

#cryptocurrency #Crypto #Altcoins #audis #belajarkripto #kelaskripto #BeraniCrypto2021 #beranikripto #MyCryptoversity
Forwarded from MyCryptoversity Traders Club (Private)
31/8/2021 $1INCH/ISDT

Saya instant Buy kat $3.12
set Buy Limit kat $3.00, & $2.80

Sell Target : $3.90 - $4.00 (short term)
Mid term hodl $7.85
Long term hodl 300% % 💪


Sebelum anda mulakan trading anda, sila baca dan fahami apa yang saya sampai kan di Laman Web ini :

https://mycryptoversity.com/binance-private-channel/

DYOR & Terima kasih kerana meluangkan masa anda.
Kepada yang berminat nak beli NFT, boleh usha karya salah seorang student MyCryptoversity
Ada yang tanya apa kelebihan & apa yang saya ajar dlm kelas Beranikripto.com

Sebenarnya xde kelebihan selain dari menguasai minda & fokus kepada matlamat pelaburan.

Saya oldskol, orang kampung, saya hanya ajar benda basic yg perlu ada dalam diri setiap pelabur kripto, saya x ajar DeFi, IDO & NFT diatas sebab sebab yang tertentu.
Saya mengajar dr pengalaman jatuh bangun saya sendiri dalam Dunia crypto sejak 2013/2015.

Walaupun tanpa DeFi, Alhamdulillah saya mampu mengembangkan kewangan.
Portfolio #DOGE growth +7,855%
Saya beli 2019 dengan modal Rm1600 & dah tarik keluar modal serta sedikit profit buat beli Musang King aritu..
Profit sekarang saya biarkan saja disitu
Saya juga ada kongsikan pasal #DOGE kat sini pada bulan Marc lalu https://t.me/MalaysiaCryptoversity/2772
Portfolio #ENJ grow +502%

Saya beli & share dengan students MyCryptoversity pada Jan tahun ini https://t.me/MalaysiaCryptoversity/2657

Modal Rm6,300 masa Tu, untung & modal saya dh tarik keluar Rm7.7k
Baki dalam tu saya biarkan dia p 1000% - 5000% (saper tau kan)
Portfolio $MATIC grow +1,457%

Aset ni saya start beli Feb tahun ni, saya share dengan students MyCryptoversity & juga kat sini https://t.me/MalaysiaCryptoversity/2341

Modal Rm4k jer...sy dh tarik keluar modal & untung Rm8k

Baki dlm tu sy biarkan saja, nak tengok samada dia boleh p 5000% ke x
Portfolio #Siacoin grow +25,212%
Ini adalah aset saya yang paling cemerlang, terbeli sebab masa tu baca projek dia menarik. Saya ada kongsikan di fb selepas sy beli thn 2019, anda boleh baca sini https://t.me/MalaysiaCryptoversity/2632

Saya try jer beli 100usd, x sangka dia naik sampai macam ni, kalau lah saya tahu dia nak naik banyak, confirm sy beli usd 10k 😁

Sy dh trk keluar modal & profit aset ni, dpt la rasa sedikit untung..
Portfolio #WAVES grow +363%
Aset ni saya ada share kt sini & dgn student MyCryptoversity pd Feb lalu https://t.me/MalaysiaCryptoversity/3014

Saya belum tarik keluar lg modal dan untung sebab belum capai target 500%
Portfolio #Tron #TRX grow +528%

Aset ni sebenarnya dah lama dan banyak kali sy share kt sini, anda boleh baca kt sini https://t.me/MalaysiaCryptoversity/599
Saper yang baca, follow dan profit Tahniah saya ucapkan

Saya dh tarik keluar modal & keuntungan.
Portfolio #VET grow +3,144%
Aset ni juga dah banyak kali saya share kat sini sejak Jun 2019 https://t.me/MalaysiaCryptoversity/101 tp masa tu mmg xde org pandang la aset ni sbb x popular, awal tahun ni sy share juga kt sini dan dengan students MyCryptoversity

Kepada yang sempat rebut peluang dan profit, Tahniah saya ucapkan.

Sy juga dan amik balik modal saya + untung d aset ni, selebihnya biarkan sj kt situ.. Jauh lg perjalanan aset ini.
Portfolio #Cardano grow +4,561%

Ini pun aset yang x popular masa sy kongsi dalam kelas #BeraniCrypto2019 https://t.me/MalaysiaCryptoversity/3502

Xde org nk beli masa tu sbb x popular tp Alhamdulillah hari ni ramai yg duk berebut.

Saya dah tarik keluar modal & profit aset ni, mcm biasa selebihnya sy biarkan di situ.
Sambung esok..x larat dh 🤭
Sama ada anda seorang students MyCryptoversity, mahupun followers channel ini, jika anda rajin membaca, menilai setiap apa yang saya kongsikan disini..itu sebenarnya sudah cukup memadai untuk anda menjana pendapatan dalam dunia kripto.

Cuma jika anda seorang students MyCryptoversity, anda akan lebih memahami cara saya sebab anda boleh berinteraksi dengan saya.

Itu saja.

Di sini saya berkongsi ilmu fundamental & news, saya x berkongsi buy call secara direct, anda kena tafsirkan sendiri.

Disini juga tidak sesuai bagi seorang Coiner yang tamak, nak kaya dalam masa yang singkat, nak cepat berjaya kononnya.

Kalau anda masuk disini semata mata nak tunggu Buy Call (trading signal) dari saya, anda sebenarnya silap tempat dan anda tidak layak berada disini.

Disini adalah tempat saya berkongsi ilmu, tempat sama sama kita mencari ilmu, saya menulis blog bukan kerana saya pandai, saya menulis kerana saya takut saya lupa apa yang telah saya pelajari disamping dapat berkongsi dengan mereka yang berminat dan ingin berjaya.
Bitcoin vs Altcoin: Bagaimana Anda Menilai Mata Wang Kripto dalam 5 Langkah Mudah

Pada awal tahun 2010, hanya terdapat segelintir altcoin sahaja di pasaran, namun, sejak kemunculan Ethereum pada tahun 2015 dan populariti yang semakin meningkat pada tahun 2017, jumlah altcoin semakin meningkat dengan ketara.

Dalam artikel ini, kami telah sediakan 5 langkah yang boleh diambil bagi membantu anda untuk mengenalpasti token yang bernilai dalam pelaburan kripto.

Bacaan penuh : https://mycryptoversity.com/bitcoin-vs-altcoin-bagaimana-anda-menilai-mata-wang-kripto-dalam-5-langkah-mudah/

#Bitcoin #cryptocurrency #altcoins #Crypto #cryptoinvestor #CryptoTrader #binance #kelaskripto #belajarkripto #beranikripto #MyCryptoversity