🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS5 🟣
3- مرحلهی سوم:
در این صفحه وارد Others شوید و گزینه Console Sharing ans Offlline play را مطابق تصویر انتخاب کنید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
3- مرحلهی سوم:
در این صفحه وارد Others شوید و گزینه Console Sharing ans Offlline play را مطابق تصویر انتخاب کنید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS5 🟣
4- مرحلهی چهارم:
در این بخش گزینهی Enable را بزنید تا اکانت اکتیو شود.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
4- مرحلهی چهارم:
در این بخش گزینهی Enable را بزنید تا اکانت اکتیو شود.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS5 🟣
5- مرحلهی پنجم:
در این بخش به ترتیبِ 1 تا 2 اکانت را Log out کنید و از اکانت خارج شوید و بازی را از اکانت شخصی خود تجربه کنید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
#Log_out
5- مرحلهی پنجم:
در این بخش به ترتیبِ 1 تا 2 اکانت را Log out کنید و از اکانت خارج شوید و بازی را از اکانت شخصی خود تجربه کنید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS5
#آموزش
#Log_out
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS4 🟣
اگر به هر دلیلی اکانت شما در PS4 دی اکتیو شد طبق این مراحل اکانت را دوباره اکتیو کنید.
1- مرحلهی اول:
وارد اکانتی که برای شما فرستادیم شوید و در این صفحه وارد Setting شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
اگر به هر دلیلی اکانت شما در PS4 دی اکتیو شد طبق این مراحل اکانت را دوباره اکتیو کنید.
1- مرحلهی اول:
وارد اکانتی که برای شما فرستادیم شوید و در این صفحه وارد Setting شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS4 🟣
2- مرحلهی دوم:
در این صفحه وارد Account Management شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
2- مرحلهی دوم:
در این صفحه وارد Account Management شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS4 🟣
3- مرحلهی سوم:
در این صفحه وارد Activate as Your Primary PS4 شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
3- مرحلهی سوم:
در این صفحه وارد Activate as Your Primary PS4 شوید.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
❤2
🟣 اکتیوکردن دوبارهی اکانت PS4 🟣
4- مرحلهی چهارم:
در این بخش گزینهی Activate که برای شما گزینه فعال و روشن هست را انتخاب کنید تا اکانت اکتیو شود.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
4- مرحلهی چهارم:
در این بخش گزینهی Activate که برای شما گزینه فعال و روشن هست را انتخاب کنید تا اکانت اکتیو شود.
#اکتیوکردن_دوبارهی_اکانت_PS4
#آموزش
❤2
آموزش پاک کردن اکانت از روی PS5
🟣 مرحلهی اول:
وارد اکانت که میخواهید Delet user کنید شوید و با توجه به عکس وارد Setting شوید.
#Delet_Acc_PS5
🟣 مرحلهی اول:
وارد اکانت که میخواهید Delet user کنید شوید و با توجه به عکس وارد Setting شوید.
#Delet_Acc_PS5
❤1
🟣 مرحلهی سوم:
وارد بهش Other شوید و گزینهی Consol Sharing and Oflline Play را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS5
وارد بهش Other شوید و گزینهی Consol Sharing and Oflline Play را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS5
❤1
🟣 مرحلهی چهارم_1:
اگر ظرفیت ۲ هستید یا به هردلیلی این صفحه برای شما آمد گزینهی Disable را بزنید.
#Delet_Acc_PS5
اگر ظرفیت ۲ هستید یا به هردلیلی این صفحه برای شما آمد گزینهی Disable را بزنید.
#Delet_Acc_PS5
❤2
🟣 مرحلهی چهارم_2:
اگر ظرفیت ۳ هستید یا به هردلیلی این صفحه برای شما آمد گزینهی Don't Enable را بزنید.
#Delet_Acc_PS5
اگر ظرفیت ۳ هستید یا به هردلیلی این صفحه برای شما آمد گزینهی Don't Enable را بزنید.
#Delet_Acc_PS5
❤2👍1
🟣 مرحلهی پنج:
دوباره داخل همان اکانت شوید، مراحل اول و دوم را انجام دهید و مطابق عکس بالا گزینهی Delet users را انتخاب کنید و از لیستی که سمت راست ظاهر میشود اکانتی که میخواهید پاک کنید را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS5
دوباره داخل همان اکانت شوید، مراحل اول و دوم را انجام دهید و مطابق عکس بالا گزینهی Delet users را انتخاب کنید و از لیستی که سمت راست ظاهر میشود اکانتی که میخواهید پاک کنید را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS5
👍2
آموزش پاک کردن اکانت از روی PS4
🟣 مرحلهی اول:
وارد اکانتی که میخواهید Delet user کنید شوید و با توجه به عکس وارد Setting شوید.
#Delet_Acc_PS4
🟣 مرحلهی اول:
وارد اکانتی که میخواهید Delet user کنید شوید و با توجه به عکس وارد Setting شوید.
#Delet_Acc_PS4
👍2
🟣 مرحلهی سوم:
در این صفحه گزینهی Activate as Your Primary PS4 را مطابق عکس انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
در این صفحه گزینهی Activate as Your Primary PS4 را مطابق عکس انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
❤1😍1
🟣 مرحلهی چهارم:
در این صفحه اگر گزینهی Activate روشن است همه چی درست است ولی اگر مطابق عکس Activate خاموش باشد باید گزینه Deactivate را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
در این صفحه اگر گزینهی Activate روشن است همه چی درست است ولی اگر مطابق عکس Activate خاموش باشد باید گزینه Deactivate را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
🔥3
🟣 مرحلهی پنجم:
دوباره وارد Setting شوید و در این بخش گزینهی Login Settings را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
دوباره وارد Setting شوید و در این بخش گزینهی Login Settings را انتخاب کنید.
#Delet_Acc_PS4
❤2🔥1