LEEYANARAHMAN VVIP
19.6K subscribers
4.13K photos
265 videos
86 files
219 links
Download Telegram
to view and join the conversation
KLASIEK SERIES/NURUL

NURUL OH NURUL
Orang yang ada nama Nurul ni selalunya mesti ada bakat dalam Seni ataupun pandai menulis, betul ke cuoul?

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLeeyanarahman #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/TUAN

TUAN OH TUAN
Nama bermula nama Tuan ni, aura dia lain macam betul, terasa berkarisma berwibawa, orang hormat, betul ke ni? 🧐🔥

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 / Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLEEYANARAHMAN #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/NUR

NUR OH NUR
Nama Nur ni selalu orangnya kelakar dan pandai bergaul, tak janggal bila berkawan dengan Nur, rasa selesa sebab baik hati, wow! 🤩

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLeeyanarahman #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/WAN

WAN OH WAN
Betul ke ni Wan? Orang bagitahu Manja selalunya orang yang ada nama Wan banyak di daerah pantai timur. Dan ada juga bagitahu nama Wan ni selalunya cantik dan handsome sikap atau rupa 🤩 betui ka?

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLeeyanarahman #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/NIK

NIK OH NIK
Banyak Manja jumpa orang nama Nik ni dibelah pantai timur juga. Perempuan yang ada nama Nik selalunya suka tolong orang dan berdikari, memang awesome korang ni tau! 🤩

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 / Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLEEYANARAHMAN #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/SITI

SITI OH SITI
Nama Siti ni selalu orangnya lemah lembut sangat, selalu mengalah dengan orang lain dan berbakat, fakta atau auta? Cuba seru member korang yang nama Siti dekat komen hehehe 😜

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 / Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLEEYANARAHMAN #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/PUTERI

PUTERI OH PUTERI
Celik2 orang dah panggil Puteri, bahagia je rasa kan? Itu belum lagi dilayan seperti puteri raja, lagi lah syok wooo! 😜🔥

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 / Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLEEYANARAHMAN #tudungonpoint
KLASIEK SERIES/CHE

CHE OH CHE
Betul ke gelaran Che dari keturunan Bugis di Terengganu? Dan bukan itu sahaja, fakta menarik tentang orang yang ada panggilan Che ni, mereka mempunyai darah pahlawan dari Champa, wow! Bukan biasa-biasa! 🔥

Klasiek Series kali ini direka khas dan mengambil inspirasi daripada botanical classic, mempunyai corak yang sangat terperinci dan pelbagai. Didatangkan bersama 8 design menarik dan 8 warna yang membuatkan si pemakai kelihatan CLASSY DAN ELEGANT

Pastinya Series kali ini sama seperti biasa, SENANG DIBENTUK DAN MUDAH DIGOSOK. Jangan lepaskan peluang, hiaskan diri anda bersama Klasiek Series Scarves 🔥.

𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦
MATERIAL: KOREAN CHIFFON VOILE
PRICE: RM35 PER PCS
🔥BUY COMBO 4 get RM29 each
SIZE : 45 INCH

𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐏𝐔𝐑𝐂𝐇𝐀𝐒𝐄 :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Ernie ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact our Official PS / DS

𝐃𝐚𝐭𝐞 𝐀𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 : 9.1.2022 / Sunday (2:00pm)
Only at 𝙬𝙬𝙬.𝙡𝙚𝙚𝙮𝙖𝙣𝙖𝙧𝙖𝙝𝙢𝙖𝙣.𝙘𝙤𝙢.𝙢𝙮

#klasiekseriesLEEYANARAHMAN #tudungonpoint