HOUSE OF PAIN GYM 💀
169 members
151 photos
2 videos
2 links
- Training plan/info
- Diet plan/info
- Supplement info
- Health info

Untuk personal coaching ,, dan pembelian supplement terus tekan link whatsapp dibawah ..

http://www.wasap.my/60194703710 ATAU http://www.wasap.my/60199650803 ATAU PM @jemie89
Download Telegram
to view and join the conversation
🔥No SOY Protein
🔥100% Whey Protein Premium Kualiti
🔥 Halal Certificate
🔥 Best Taste

Whey Kualiti tinggi dengan kandungan 100% Whey protein tanpa campuran Soy Protein. Jdi sesiapa alergik Soy Protein boleh dapatkan Blue Labs Premium Whey nie.

Admin bagi Rate 9/10 Taste dia memang terbaik antara terbaik Whey protein yang korang pernah minum.

Setakat taste Syntha-6 tu 5 kali lagi sedap Blue labs whey nie. Yang penting shake sekali je terus larut. Rasa lembut je tak rasa macam ada keladak atau berketul-ketul protein tu.

Dapatkan dalam 2 pack 908g dan 2kg.

.Boleh direct wassap

http://www.wasap.my/60194703710

http://www.wasap.my/60199650803
————————————————
————————————————

#bluelabs
#usnsa
#usnmalaysia
#Houseofpain
kalori..calories..cal..kcal..tenaga..

"org ckp saya kena makan xleh lebih 1300kcal sehari..
tapi mana datang kcal tu?
kcal ni ada dalam makanan mcmana?
nasi ada kalori ke?
ayam ada kalori ke?
sayur?
buah?
air?"

Ok. kalori itu adalah unit utk mengukur tenaga.. kenapa tenaga? sebab badan perlukan tenaga utk bergerak😉. so nak kira berapa tenaga diperlukan badan kita guna kalori sebagai ukurannya.

Dah paham apa kalori kan..
kita ke "dari mana datangnya kalori dlm makanan". hampir semua makanan & minuman mempunyai tenaga hatta air kosong pn memberi anda +-1kcal.😅.

Tenaga paling utama datang dari 3 sumber ini. rujuk pic bawah ya 👍.
1)carbs@karbohidrat.. 1g= 4kcal.
2)protein@protin. 1g= 4kcal.
3)fats@lemak. 1g= 9kcal.

Contoh:
makanan yg dimakan ada 150g carbs, 30g protein, 15g fats

so, total kalori makanan itu adalah=

600+120+135= 855kcal..

So, banyak ke skit tu? banyak kalau keperluan harian anda hanya 1300kcal shj 😅.

sekian.harap membantu 🙇.
okey geng! atas ni menunjukan beberapa jenis makanan dn waktu yg sesuai untuk diambil.. jangan sebarang makan geng..
Dah cuba belum Whey GH daripada USN? Apa yang menjadikannya best betul?

Dalam Whey GH dah siap ada creatine dan ada penaik "T" secara semula jadi. Otot naik cantik padat meletup...

Flavour pun sedap sebab biasanya kalau protein campur herba penaik "T" jadinya tak sedap. Tapi, brand yang ini dah mantapkan formula flavournya, memang best rasa!

https://www.wasap.my/60194703710

Kalau nak cuba, sekarang memang sesuai try untuk naikkan otot dan maintainkan otot cergas serta kuat.