🎓GK STUDY GUIDEâ„ĸ📚
16.6K subscribers
2.14K photos
1 video
55 files
8.1K links
🌐 www.gkstudyguide.com
āĻāĻ—āĻŋā§Ÿā§‡ āĻĨāĻžāϕ⧇ - āĻāĻ—āĻŋā§Ÿā§‡ āϰāĻžāϖ⧇

👇All Type Job Releted Study Material Share Here.


👇👇👇👇👇👇👇👇
📧For Promotion Contact Us:: 9800351351 (Only Whatsapp)
Download Telegram
🔰 āĻ­āĻžāϰāϤ⧇āϰ āϜāĻžāϤ⧀āϝāĻŧ āϏāĻĄāĻŧāĻ•āĻĒāĻĨ

NH 1—āĻĻāĻŋāĻ˛ā§āϞāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ…āĻŽā§ƒāϤāϏāϰ
NH 1A—āϜāϞāĻ¨ā§āϧāϰ āĻĨ⧇āϕ⧇ āωāϰāĻŋ
NH 2—āĻĻāĻŋāĻ˛ā§āϞāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ•āϞāĻ•āĻžāϤāĻž
NH 3—āφāĻ—ā§āϰāĻž āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŽā§āĻŽā§āĻŦāĻžāχ
NH 4—āĻĨāĻžāύ⧇ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻšā§‡āĻ¨ā§āύāĻžāχ
NH 6—āϧ⧁āϞāĻŋāϝāĻŧāĻžāύ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ•āϞāĻ•āĻžāϤāĻž
NH 7—āĻŦāĻžāϰāĻžāύāϏ⧀ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ•āĻ¨ā§āϝāĻžāϕ⧁āĻŽāĻžāϰ⧀
NH 8—āĻĻāĻŋāĻ˛ā§āϞāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŽā§āĻŽā§āĻŦāĻžāχ
NH 9—āĻĒ⧁āύ⧇ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŦāĻŋāϜāϝāĻŧāĻ“āϝāĻŧāĻžāĻĄāĻŧāĻž
NH 10—āĻĻāĻŋāĻ˛ā§āϞāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻĢāĻžāϜāĻŋāϞāĻ•āĻž
NH 11—āφāĻ—ā§āϰāĻž āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŦāĻŋāĻ•āĻžāύ⧀āϰ
NH 12—āϜāĻŦā§āĻŦāϞāĻĒ⧁āϰ āĻĨ⧇āϕ⧇ āϜāϝāĻŧāĻĒ⧁āϰ
NH 22—āφāĻŽā§āĻŦāĻžāϞāĻž āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻļāĻŋāĻĒāĻ¤ā§āϰ⧀
NH 24—āĻĻāĻŋāĻ˛ā§āϞāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āϞāĻ•ā§āĻˇā§āϪ⧌
NH 27—āĻāϞāĻžāĻšāĻžāĻŦāĻžāĻĻ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŦāĻžāϰāĻžāύāϏ⧀
NH 28—āĻŦāĻžāϰāĻžāωāύāĻŋ āĻĨ⧇āϕ⧇ āϞāĻ–āύāω
NH 31A—āϏ⧇āĻŦāĻ• āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ—ā§āϝāĻžāĻ‚āϟāĻ•
NH 34—āĻĄāĻžāϞāĻ–ā§‹āϞāĻž āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ•āϞāĻ•āĻžāϤāĻž
NH 36—āύāĻ“āρāĻ—āĻž āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻĻ⧇āĻŽāĻžāϕ⧁āϰ
NH 40—āĻœā§‹āĻĄāĻŧāĻšāĻžāϟ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻļāĻŋāϞāĻ‚
NH 42—āϏāĻŽā§āĻŦāϞāĻĒ⧁āϰ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻ•āϟāĻ•
NH 43—āϰāĻžāϝāĻŧāĻĒ⧁āϰ āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻŦāĻŋāϜāϝāĻŧāύāĻ—āϰ
NH 44—āĻļāĻŋāϞāĻ‚ āĻĨ⧇āϕ⧇ āφāĻ—āϰāϤāϞāĻž
NH 50—āύāĻžāϏāĻŋāĻ• āĻĨ⧇āϕ⧇ āĻĒ⧁āύ⧇āĨ¤

🔰 āĻ­āĻžāϰāϤ⧇āϰ āϜāϞāĻŦāĻžā§Ÿā§ (Indian Climate)

1.āĻ­āĻžāϰāϤ⧇āϰ āĻāĻ•āϟāĻŋ āĻ¸ā§āĻĨāĻžāĻ¨ā§€ā§Ÿ āĻŦāĻžā§Ÿā§āϰ āωāĻĻāĻžāĻšāϰāĻŖ – āϞ⧁ ⧎
2.āĻŽā§ŒāϏ⧁āĻŽāĻŋ āĻŦāĻŋāĻ¸ā§āĻĢā§‹āϰāĻŖ āĻšā§Ÿ – āĻ—ā§āϰ⧀āĻˇā§āĻŽāĻ•āĻžāϞ⧇ ⧎
3.āφāĻļā§āĻŦāĻŋāύ⧇āϰ āĻā§œ āĻšā§Ÿ – āĻļāĻ°ā§ŽāĻ•āĻžāϞ⧇ ⧎
4.āĻĒāĻļā§āϚāĻŋāĻŽāĻŋ āĻāĻžāĻŽā§‡āϞāĻž āĻšā§Ÿ – āĻļā§€āϤāĻ•āĻžāϞ⧇ ⧎
5.āϤāĻžāĻŽāĻŋāϞāύāĻžā§œā§āϰ āωāĻĒāϕ⧂āϞ⧇āϰ āĻŦāĻ›āϰ⧇ āĻĻ⧁āĻŦāĻžāϰ āĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻĒāĻžāϤ āĻšā§Ÿ ⧎
6.āĻŽā§ŒāϏ⧁āĻŽāĻŋ āĻ•āĻĨāĻžāϰ āĻ…āĻ°ā§āĻĨ – āĻ‹āϤ⧁ ⧎
7.āĻŽā§ŒāϏ⧁āĻŽāĻŋ āĻŦāĻŋāĻ¸ā§āĻĢā§‹āϰāϪ⧇āϰ āĻĢāϞ⧇ āĻŦāĻ°ā§āώāĻžāĻ•āĻžāϞ⧇āϰ āϏ⧂āϚāύāĻž āĻšā§Ÿ ⧎
8.āĻĻāĻ•ā§āώāĻŋāύ āĻ­āĻžāϰāϤ⧇āϰ āϜāϞāĻŦāĻžā§Ÿā§ āϏāĻŽāĻ­āĻžāĻŦāĻžāĻĒāĻ¨ā§āύ ⧎
9.āωāĻ¤ā§āϤāϰ-āĻĒā§‚āĻ°ā§āĻŦ āĻŽā§ŒāϏ⧁āĻŽāĻŋ āĻŦāĻžā§Ÿā§ āĻĒā§āϰāĻ•ā§ƒāϤāĻĒāĻ•ā§āώ⧇ – āωāĻ¤ā§āϤāϰāĻĒā§‚āĻ°ā§āĻŦ āĻ†ā§Ÿāύ āĻŦāĻžā§Ÿā§ ⧎
10.āĻĒāĻ°ā§āĻŦāϤ⧇āϰ āĻ…āύ⧁āĻŦāĻžāϤāĻĸāĻžāϞ⧇ āĻ•āĻŽāĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻĒāĻžāϤ āϝ⧁āĻ•ā§āϤ āĻ…āĻžā§āϚāϞāϕ⧇ āĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻšā§āĻ›āĻžā§Ÿ āĻ…āĻžā§āϚāϞ āĻŦāϞ⧇ ⧎
11.āĻ­āĻžāϰāϤāϕ⧇ āĻŽā§ŒāϏ⧁āĻŽāĻŋ āϜāϞāĻŦāĻžā§Ÿā§āϰ āĻĻ⧇āĻļ āĻŦāϞ⧇ ⧎
12.āĻŽā§‡āϘāĻžāĻ˛ā§Ÿā§‡āϰ āĻŽā§‹āϏāĻŋāύāϰāĻžāĻŽā§‡ āϏāĻ°ā§āĻŦāĻžāϧāĻŋāĻ• āĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻĒāĻžāϤāĻž āĻšā§Ÿ ⧎
13.āĻĻāĻ•ā§āώāĻŋāύ āĻ­āĻžāϰāϤ⧇ āĻ—ā§āϰ⧀āĻˇā§āĻŽāĻ•āĻžāϞ⧇ āĻŦāĻœā§āϰāĻŦāĻŋāĻĻā§āϝ⧁āϤ āϏāĻš āϝ⧇ āĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻĒāĻžāϤ āĻšā§Ÿ āϤāĻžāϕ⧇ āφāĻŽā§āϰāĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋ āĻŦāϞ⧇ ⧎
14.āĻŽā§ŒāϏāĻŋāĻŽ āĻ•āĻĨāĻžāϟāĻŋ āĻāĻ•āϟāĻŋ āφāϰāĻŦāĻŋ⧟ āĻļāĻŦā§āĻĻ ā§ˇ
15.āϞāĻžāĻĻāĻžāĻ– āĻ­āĻžāϰāϤ⧇āϰ āĻāĻ•āϟāĻŋ āĻļā§€āϤāϞ āĻŽāϰ⧁-āĻŽāĻžāϞāĻ­ā§‚āĻŽāĻŋāϰ āωāĻĻāĻžāĻšāϰāĻŖ ⧎
16.āĻĒāĻļā§āϚāĻŋāĻŽāϘāĻžāϟ āĻĒāĻ°ā§āĻŦāϤ⧇āϰ āĻĒā§‚āĻ°ā§āĻŦāĻĸāĻžāϞ āĻ“ āĻļāĻŋāϞāĻ‚ āĻŦ⧃āĻˇā§āϟāĻŋāĻšā§āĻ›āĻžā§Ÿ āĻ…āĻžā§āϚāϞ⧇āϰ āωāĻĻāĻžāĻšāϰāĻŖ ⧎
đŸ’ĨJoin Telegram👉 https://tx.me/Gkstudyguide
👍5👏1
Q. āĻŽā§ŒāϞāϰ⧂āĻĒ⧇ āϕ⧋āύāϟāĻŋ āϤ⧀āĻŦā§āϰāϤāĻŽ āϜāĻžāϰāĻ• āĻĒāĻĻāĻžāĻ°ā§āĻĨ?
Anonymous Quiz
27%
āĻĢā§āϞ⧁āĻ“āϰāĻŋāύ
35%
āĻ†ā§Ÿā§‹āĻĄāĻŋāύ
31%
āĻ•ā§āϞ⧋āϰāĻŋāύ
7%
āĻŦā§āϰ⧋āĻŽāĻŋāύ
đŸ”Ĩ2👍1đŸĨ°1
Q. āϰāĻ•ā§āϤ āϤāĻžā§āϚāύ⧇ āϕ⧋āύ āĻ­āĻŋāϟāĻžāĻŽāĻŋāύ āϏāĻžāĻšāĻžāĻ¯ā§āϝ āĻ•āϰ⧇?
Anonymous Quiz
4%
āĻ­āĻŋāϟāĻžāĻŽāĻŋāύ-B
13%
āĻ­āĻŋāϟāĻžāĻŽāĻŋāύ-C
10%
āĻ­āĻŋāϟāĻžāĻŽāĻŋāύ-D
73%
āĻ­āĻŋāϟāĻžāĻŽāĻŋāύ-K
👍1
📅 23 December 2023 Current Affairs
đŸ’ĨJoin Telegram👉
https://tx.me/Gkstudyguide
*************************

âžŧ Farmers Day will be celebrated all over India on 23 December 2023.

âžŧ Recently ISRO has been awarded the Leif Ericsson Lunar Award for the success of Chandrayaan-3 mission.

âžŧ Recently, the share of agriculture in the GDP of FY23 has decreased to 15 percent.

âžŧ Recently Prahlad Joshi has launched the National Geology Data Repository Portal.

âžŧ Recently, twenty-six players will be honored with the Arjuna Award under the National Sports Awards 2023.

âžŧ Recently NTPC Kanti has received the FICCI Water Award 2023 for industrial water use efficiency.

âžŧ Recently, the cabinet of Uttar Pradesh state has approved the proposal to build the first Advanced Pediatric Center.

âžŧ Recently Lieutenant Vice Admiral Benoy Roy Chowdhury has been posthumously awarded 'Vir Chakra'.

âžŧ Recently SAANS Campaign 2023-24 has been launched by the Health Minister of Manipur State to combat pneumonia.

âžŧ Recently, Chirag Chandrashekhar Shetty and Rankireddy Satwik Sairaj will be honored with the Major Dhyan Chand Khel Ratna Award 2023.

âžŧ Recently, the Railway Ministry has issued instructions to hand over all the assets of Vadodara-based National Academy of Indian Railways (NAIR) to Gati Shakti University (GSV).
#collected
👍2
🎓GK STUDY GUIDEâ„ĸ📚 pinned ÂĢ📅 23 December 2023 Current Affairs đŸ’ĨJoin Telegram👉 https://tx.me/Gkstudyguide ************************* âžŧ Farmers Day will be celebrated all over India on 23 December 2023. âžŧ Recently ISRO has been awarded the Leif Ericsson Lunar Award for the success ofâ€ĻÂģ
đŸ”ģ Important Questions related to Indian History ✅

Question 1. Which treaty was signed between Shivaji and the Mughals?
Answer - Treaty of Purandar (1665 AD)

Question 2. When did Shivaji attend Aurangzeb's Agra court?
Answer - 1666 AD

Question 3. When did Swami Vivekananda participate in the Chicago World Religion Conference?
Answer - 1893 AD

Question 4. Who was Shardamani?
Answer - Wife of Ramakrishna Paramahamsa

Question 5. Who is the creator of Shahanama?
Answer - Firdausi

Question 6. Flake -made tools were the main features of which period?
Answer - Central Palaeolithic period

Question 7. Which place was called the former Shiraz or Sheeraj-e-Hind during the reign of the Sarkar Sultans?
Answer - Jaunpur (Uttar Pradesh)

Question 8. Whose statement is this statement in the Vedas?
Answer - Maharishi Swami Dayanand Saraswati

Question 9. Who gave the slogan of lots towards the Vedas?
Answer - Maharishi Swami Dayanand Saraswati

Question 10. Who founded Vedanta College?
Answer - King Rammohan Roy

Question 11. What were the Virahatpashman Memorial or Megalith?
Answer - Places to bury the dead

Question 12. What is the meaning of 'Veer Panchala'?
Answer - Elite class

Question 13. Which bird was in the world that flew a huge animal like elephant into the claws, what was its name and where was it found?
Answer - Sahadul or Ukat Birds (Soviet Russia)

Question 14. Which is the hill of the world which changes its color every day?
Answer - Uluru or Aires Rock (Australia)

Question 15. Which bird wings are nine in the world and where are it found?
Answer - Pitta bird (in Australia)

Question 16. Which is the world's lake which continues to convert to sweet and saltwater after every 12 years?
Answer - Urusi or Urotso Lake of Tibet

Question 17. Which is the river in the world in which not a single fish is found?
Answer - Jordan River (Foulstin, Israel and Syria)

Question 18. Which country in the world is where snakes are not found?
Answer - in Ireland and New Zealand

Question 19. Name the country in the world where there is only male and what is its population?
Answer - Vatican City, continent of Europe (population 1000)

Question 20. Who established the Vishwa Bharati University and when?
Answer - Rabindranath Tagore (1921)

đŸ’ĨJoin Telegram👉 https://tx.me/Gkstudyguide
👍2
Q. āϕ⧋āύāϟāĻŋāϰ āϜāĻ¨ā§āϝ āĻ¸ā§āύāĻžā§Ÿā§āϤāĻ¨ā§āĻ¤ā§āϰ āĻ•ā§āώāϤāĻŋāĻ—ā§āϰāĻ¸ā§āĻĨ āĻšā§Ÿ?
Anonymous Quiz
22%
āϏ⧋āĻĄāĻŋ⧟āĻžāĻŽ
53%
āϏāĻžāϞāĻĢāĻžāϰ
23%
āĻ•āĻžāĻ°ā§āĻŦāύ
3%
āĻ…āĻ•ā§āϏāĻŋāĻœā§‡āύ
Q. āϜāϞ⧇ āϤ⧀āĻŦā§āϰāϤāĻŽ āĻ…ā§āϝāĻžāϏāĻŋāĻĄ āϕ⧋āύāϟāĻŋ?
Anonymous Quiz
15%
HF
63%
HCL
13%
HL
8%
HBr
👍4đŸĨ°1
Q. āϏāĻĻā§āϝ⧋āϜāĻžāϤ āĻļāĻŋāĻļ⧁āϰ āĻĻ⧇āĻšā§‡ āĻšāĻžā§œā§‡āϰ āϏāĻ‚āĻ–ā§āϝāĻž āĻ•ā§ŸāϟāĻŋ?
Anonymous Quiz
36%
⧍ā§Ļā§Ŧ āϟāĻŋ
17%
ā§¨ā§Šā§Ļ āϟāĻŋ
8%
ā§¨ā§Žā§Ļ āϟāĻŋ
39%
ā§Šā§Ļā§Ļ āϟāĻŋ
👍2
Q. āĻŽāĻžāύ⧁āώ⧇āϰ āύāĻ– āϝāĻž āĻĻāĻŋā§Ÿā§‡ āϤ⧈āϰāĻŋ, āϤāĻž āĻšāϞ____
Anonymous Quiz
10%
āĻ…ā§āϝāĻžāϞāĻŦ⧁āĻŽāĻŋāύ
12%
āχāϞāĻžāĻ¸ā§āϟāĻŋāύ
13%
āĻĒāĻŋāĻ—āĻŽā§‡āĻ¨ā§āϟ
65%
āϕ⧇āϰāĻžāϟāĻŋāύ
👍2đŸ”Ĩ1
Q. āĻšā§ƒā§ŽāĻĒāĻŋāĻ¨ā§āĻĄ āĻĨ⧇āϕ⧇ āύāĻŋāĻ°ā§āĻ—āϤ āύāĻžāϞ⧀āϕ⧇ āĻ•āĻŋ āĻŦāϞ⧇?
Anonymous Quiz
4%
āϕ⧋āώāĻŋāĻ•āĻž
62%
āϧāĻŽāύ⧀
29%
āϞāϏāĻŋāĻ•āĻž āύāĻžāϞ⧀
5%
āĻļāĻŋāϰāĻž
👍3đŸ’¯2
Q. ‘āĻ—ā§āϞ⧁āϕ⧋āĻŽāĻžâ€™ āĻŽāĻžāύāĻŦ āĻĻ⧇āĻšā§‡āϰ āϕ⧋āύ āĻ…āĻ‚āĻļ⧇āϰ āϰ⧋āĻ—?
Anonymous Quiz
26%
āĻ—āϞāĻž
19%
āύāĻžāĻ•
14%
āĻ•āĻžāύ
41%
āĻšā§‹āĻ–
👍4đŸ”Ĩ1👏1
Q. āĻšāĻžāχāĻ—ā§āϰ⧋āĻŽāĻŋāϟāĻžāϰ āϝāĻ¨ā§āĻ¤ā§āϰ⧇āϰ āϏāĻžāĻšāĻžāĻ¯ā§āϝ⧇ āĻ•āĻŋ āĻĒāϰāĻŋāĻŽāĻžāĻĒ āĻ•āϰāĻž āĻšā§Ÿ?
Anonymous Quiz
6%
āĻĻ⧁āϧ⧇āϰ āĻŦāĻŋāĻļ⧁āĻĻā§āϧāϤāĻž
59%
āφāĻĒ⧇āĻ•ā§āώāĻŋāĻ• āφāĻĻā§āϰāϤāĻž
23%
āϤāϰāϞ⧇āϰ āφāĻĒ⧇āĻ•ā§āώāĻŋāĻ• āϘāύāĻ¤ā§āĻŦ
12%
āĻŦāĻžā§Ÿā§āϰ āϚāĻžāĻĒ
👍2đŸ’¯2đŸ”Ĩ1👌1
đŸŒģGeography One linerđŸŒģ

1. Which river would make the delta of Sundarbans
Is ?
Answer: Ganga

2. In which state the largest trap of Railmagh is found in India
Is ?
Answer: Uttar Pradesh

3. The largest of the United States
In which state 'Homestake' mine of self -excavation
situated at ?
Answer: In South Dakota

4. Andes Pavatmala (South America)
What is the name of the peak?
Answer: Ekankagua

5. Which business in most plateau parts of the world
Is the predominance of?
Answer: Undefied

6. Where is the 'Meseta's plateau' located?
Answer: Spain and Portugal

7. Where does the 'Canadian Pacific Railroad' go from?
Answer: From Halifax to Bankover

8. Established in 1981 'Indian Forest Serve Department
Where is the headquarters of?
Answer: Dehradun

9. Black Hill, Blue Mountains and Green Mountains Name
In which country is the hills located?
Answer: United States

10. Where is the origin of Chenab River
Answer: Baralacha Dare

11. Where is coal abundant in India?
Answer: In Gondwana region

12. Kiss 'Hirakud Project'
Is located in the state and on which river?
Answer: Odisha, Mahanadi

13. What is the capital of 'Rawanda'?
Answer: Kigali

14. Mount Etna 'is located in which power?
Answer: Sisli (Italy)

15. Australia is situated on the banks of which river?
Answer: Mare Dalig (3717 km)

16. Who discovered Greenland
Was it?
Answer: Rabot Piary

17. Which is the highest waterfall
Answer: Salto Angel (Venezuela)

18. 'Dodoma' which capital of which country
Is ?
Answer: Tanzania

19. What is the capital of 'Yuganda'?
Answer: Compla

20. On which day from Earth to Sun
Is the distance minimum?
Answer: On 3 January

21. The most distance of -1 ° longage-
Is the minimum?
Answer: On the equator

22. What is 'roaring Chalisa'?
Answer: 40 ° near latitude in the southern hemisphere
Lacket

23. ' Where is the original residence of Maori?
Answer: In New Zealand

24. Tungabhadra and Bhima Rivers which river
That is tributaries?
Answer: Krishna River

25. The tallest of Chhotanagpur plateau
What is the peak?
Answer: Parasnath

26. Which is the largest peninsula in the world?
Answer: Arabian Peninsula (area 32,50,000
Class km)

27. Who is the malaria from Sincona tree
C medicine is made?
Answer: Kunain

28. India's largest canal project
which one is it?
Answer: India Gandhi Canal (Rajasthan Canal)
Project

29. Man-made lake in Bhakra-Nangal project
By what name is it known?
Answer: In the name of Govind Sagar

30. Which planet is the name of 'Lal Tara'
Is given ?
Answer: Mars

đŸ’ĨJoin Telegram👉 https://tx.me/Gkstudyguide
👍2
Q. “āĻāĻĒāϏāĻŽâ€™ āĻ•āĻŋ?
Anonymous Quiz
15%
CaSO4
50%
MgSO4
28%
Na2SO4
7%
FeSO4
đŸ”Ĩ3👍1
Q. āĻŽāĻžāύāĻŦāĻĻ⧇āĻšā§‡ āϰāĻ•ā§āϤāϏāĻžā§āϚāĻžāϞāύ āĻĒāĻĻā§āϧāϤāĻŋ āϕ⧇ āφāĻŦāĻŋāĻˇā§āĻ•āĻžāϰ āĻ•āϰ⧇āύ?
Anonymous Quiz
7%
āĻœā§‡āύāĻžāϰ
18%
āϭ⧇āĻ¸ā§āϝāĻžāϞāĻŋ⧟āĻžāϏ
67%
āωāχāϞāĻŋ⧟āĻžāĻŽ āĻšāĻžāĻ°ā§āϭ⧇
7%
āϞ⧁āχ āĻĒāĻžāĻ¸ā§āϤ⧁āϰ
đŸ”Ĩ1👌1
Q. āϕ⧋āύāϟāĻŋ āϰāĻ•ā§āϤ⧇āϰ āϰāĻžā§āϜāĻ• āωāĻĒāĻžāĻĻāĻžāύ?
Anonymous Quiz
58%
āĻŦāĻŋāϞāĻŋāϰ⧁āĻŦāĻŋāύ
17%
āϞ⧇āϏāĻŋāĻĨāĻŋāύ
14%
āĻœā§āϝāĻžāύāĻĨāĻŋāύ
11%
āĻ•ā§āϰāĻŋā§Ÿā§‡āϟāĻŋāύ
👍3👌2đŸ”Ĩ1đŸ’¯1