Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زمانی که کانفیگ رو طبق آموزش فعال می کنید دو تا کانفیگ براتون میاره اولی حجم و زمان باقی مونده رو بهتون نشون میده که هر بار update subscription رو بزنید رفرش میشه دومی کانفیگ اصلی هستش برای متصل شدن
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM