[ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ] ᴄʀʏᴘᴛᴏ ᴍᴀꜰɪᴀ
148 subscribers
1.13K photos
24 videos
3 files
1.35K links
Here you'll Quality Airdrop |User already earning Free Money 🤑| Let's Rock MAFIANS 😎


Administrator :- @Jaatbro23
Marketing :- @DarkReel.

🐦:- http://twitter.com/CryptoMafiaCM
🗨:- @CryptoMafiaCM_Global
💚:- https://linktr.ee/CryptoMafiaCM
Download Telegram
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=152

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=153
👍1
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=154

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=155
👍4
Be Ready 🔥
🥷 NEW AIRDROP 🥷

FBbank

Complete Quest:- https://app.quest3.xyz/quest/726770951508852921 ( no refferal)

Reward:- 2 $FB worth 4$

1000 Random Winner
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
[ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ] ᴄʀʏᴘᴛᴏ ᴍᴀꜰɪᴀ
🥷 NEW AIRDROP 🥷 FBbank Complete Quest:- https://app.quest3.xyz/quest/726770951508852921 ( no refferal) Reward:- 2 $FB worth 4$ 1000 Random Winner
You need To complete 4 Quest to claim NFT

Claim Here :- https://app.quest3.xyz/event/719818881243660362


Fcfs 1000

Benefits

• Current Floor is 13$
• NFT hodler Will Get AIRDROP ° Snapshot on 31 JANUARY
• Airdrop will Held Every Month
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=156

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=157
🎉6
[ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ] ᴄʀʏᴘᴛᴏ ᴍᴀꜰɪᴀ
Hooked Party Pass Update we have already earned Upto 1400$ From Previous Round 😍. don't worry if you don't Got anything There are still 5 Batches Left Old User Benefits • Each Party Pass holder will get 5 $Hook As default (7$) • HOOK balance >= 20 • CAKE…
2 Batch Distribution Will happen on 1st February,2023

Holder of S1 and S2 NFT holders are eligible

If you joined Our Channel Then you must Have S1 NFT


What i can do if i don't have any Of them (S1,S2)

• Join Discord
- Chat In #General help other members
- Upload Memes In #Memes

And Get Wl to secure your Spot For S3 OR S4 (currently not sure )

Airdrop Worth 20$ 🎉 (at default Reward)

Still 4 round Left
(excluded 2 round)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
🥷 NEW AIRDROP 🥷

StoryCo

Sign-up:- https://story.co/storypass/Unavailable

- Confirm Email
- Join Discord
- Connect Discord
- Done

Wait for Next Update
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1
🥷 NEW AIRDROP 🥷

Hooked Protocol × ToDaMoon

Fill Form :- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_j5thuZHKyQZ3oXr83RvVluiisA9_Xja9Ak7aJW2LPF9AaQ/viewform

- Submit Email
- Enter Twitter username • Follow Twitter
- Enter Discord Username • Join server
- Enter USER ID • from Wild Cash App ° click Profile Enter 8 digit ID
- Submit Wallet Address • from Wild Cash App (check ss above)
- Did You mint AvatarAnswer ° YES
- Write something More
- Done 🔥.

Now do Chat in Discord Be active To Be selected in 1000 Winners
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥2
🥷 NEW AIRDROP 🥷

CoinStages × Solana Coin

Gleam :- https://wn.nr/D8JYj3

4000 Random User will share 20,000$ Token

- Complete all task
- Submit Sol address from Phantom Wallet
- Done 😁
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=159

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=160
[ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ] ᴄʀʏᴘᴛᴏ ᴍᴀꜰɪᴀ
Locked Reward for Sol , Hook and HFT ( Sol , Hook and HFT quiz will only available for Those who never Completed any other locked quiz )
Binance Learn & Earn Quiz Answer 👇🏼

📌 BNB
1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?
Ans: False

2. What use cases does BNB have?
Ans: All are correct

3. Which token standards exist for BNB?
Ans: All are correct

4. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.
Ans: False

5. Which token standards exist for BNB?
Ans: All are correct

6. BNB was originally issued as a:
Ans: ERC-20 token on Ethereum

7. What was BNB’s initial sale price during its distribution?
Ans: 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

8. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?
Ans: False

9. Total supply of BNB?
Ans: 200 million BNB

📌BUSD
1. What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains?
Ans: Binance-peg BUSD

2. What is the total supply of BUSD?
Ans: Just over 22 billion

3. Which chain is BUSD minted on by Paxos?
Ans: Ethereum

4. Who regulates BUSD?
Ans: NYDFS (New York Department of Financial Services)

5. Who mints BUSD?
Ans: Paxos

6. What fiat currency is BUSD pegged to?
Ans: U.S. Dollar

7. BUSD is backed 1:1 with:
Ans: Cash reserves

8. How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD?
Ans: All are correct

9. What can BUSD be used for?
Ans: All are correct

10. Which of the following descriptions is incorrect?
Ans: BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report.

📌 SOL
1. Which of these is not one of the technical design features that allow Solana to process transactions at a higher rate?
Ans: Proof-of-work

2. As of September 2022, what is the energy impact of a single Solana transaction on average?
Ans: Less than a Google search (~500 J).

3. What can you use SOL for?
Ans: All are correct

4. What is the average Solana transaction fee?
Ans: $0.00025

5. What is Saga?
Ans: A crypto-friendly mobile phone that uses the Solana Mobile Stack.

6. How quickly does it take the Solana Pay protocol to process a transaction globally?
Ans: A few seconds

7. Firedancer, a new Solana validator client being developed by Jump Crypto, can process how many TPS in a test environment?
Ans: 1,200,000

8. Solana uses mining to secure its network.
Ans: False

9. As of December 2022, how many NFTs have been minted using Solana?
Ans: 22,700,000

10. Which of the following established companies support or have integrated Solana?
Ans: All are correct

📌 Hashflow (HFT)
1. Which exchange was the first to list the Hashflow token (HFT)?
Answer: Binance

2. How much does Hashflow charge in fees?
Ans: 0%

3. What makes Hashflow different from other DEXs?
Ans: Hashflow uses the RFQ model for market making.

4. What is HFT’s utility?
Ans: Governance and in-DAO Health & Rewards.

5. What is unique about trading on Hashflow?
Ans: All are correct

6. How does one start trading on Hashflow?
Ans: Connect your wallet.

7. What is The Hashverse?
Ans: Hashflow’s story-driven and gamified governance DAO.

8. What is Hashflow’s total volume?
Ans: $11 billion

📌 Hooked Protocol (HOOK)
1. What is Hooked Protocol?
Ans: Web3 Gamified Social Learning Platform

2. What is the first pilot app of Hooked Protocol?
Ans: Wild Cash

3. What is the latest number of monthly active users of Wild Cash?
Ans: Over 3 Million

4. What network did Hooked Protocol first launch on?
Ans: BNB Chain

5. How many Hook will be in the circulating supply upon listing?
Ans: 10% of total supply

6. How does the Hooked token structure work?
Ans: There is an only utility token uHGT

7. Which one of the following is the HOOK token function?
Ans: All are correct

8. Hooked Protocol is building the on-ramp layer for massive Web3 adoption, providing tailored Learn & Earn products and onboarding infrastructures for users & businesses to enter the new world of web3. True or false?
Ans: True

9. Who are the target users that Hooked Protocol will provide services to fulfill the mission?
Ans: All are correct

10. What are the highlights of Hooked Protocol achieved so far?
Ans: All are correct
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=161

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=162
👍4
FreeMint :- https://defina.finance/mint/?tab=FreeMint

- Connect Wallet
- "Max amount"
- Click "Mint"
- Done


MARKET :- https://element.market/collections/defina-card-95172d?ref=EU60
Snatch links:-

70 Nest = 1000 Nest With 10x Lever for 5min + Hold 500 Nest in Wallet - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=163

Must Have BAB or 100 Nest - https://t.me/NESTRedEnvelopesBot?start=164
👍5