By Zulaikha's Collection
1.51K subscribers
96.5K photos
502 videos
16 files
17.9K links
EH EH! STOP JAP! MEH PARKING SINI DULU!!
Percaya tak pakaian dalam channel ni MAMPU BUAT KORANG BAHAGIA? Betul. Kat sini, macam2 baju ada. Murah dari pasaran tau. Nak pakai sendiri boleh. Nak buat duit boleh. DROPSHIP WANTED!
Download Telegram
to view and join the conversation
P̷͝ǒ̷o̶͛k̷͐a̶ ́͝ẅ̸́

🟥⬜️ MISSION ⬜️🟥

BOT VS SKILL

Bot boleh bantu urus bisnes korang di Telegram
Tapi SKILL boleh bantu korang berkembang di alam maya.😍😍

Jadi, mana lebih power?🤷‍♀️🤷‍♀️
Setakat nak tahu belajar kendalikan bot, korang boleh belajar sambil-sambil bila nak berkembang di Telegram tapi kalau korang tak tahu mana nak mulakan bisnes korang, bot pun konfius nak ajar 😅😅😅

Tahu kendalikan bot itu adalah bonus tapi
kalau korang ada skill kendalikan bisnes korang di Tele,
itu lebih menjamin income korang dengan mudah.

SKILL korang boleh gunakan di seluruh alam maya tapi BOT korang hanya gunakan di Telegram.
SKILL itulah yang korang perlukan sebenarnya.
Daftar BIna Bisnes Di Telegram terlebih dahulu SECARA PERCUMA.🔥🔥🔥

Akses dari sini
https://t.me/BinaBisnesDiTelegram
https://t.me/BinaBisnesDiTelegram


220116 | 60 | 01:00pm
Pbl00105/220004

PromoteBy : @PookawBot
.
.
P̷͝ǒ̷o̶͛k̷͐a̶ ́͝ẅ̸́

🟥⬜️ MISSION ⬜️🟥

FANCY TAPI RANGGI

Kasut ye Cik Yam bukan baju.
Hakak tak jual baju lagi😀
Tapi kalau kasut Clarks ni korang mesti Fall In Love.

Boleh digayakan dengan dressing kasual
Boleh juga digayakan secara official
Boleh juga digayakan dengan gaya tradisional

Kualiti memang tip top
Harga memang tak menang tangan.
Tapi gaisss...
LIMITED STOCK TAU😱‼️‼️‼️
Baik korang pm cepat-cepat dan dapatkan milik korang sekarang.

Meh join channel hakak dulu
https://t.me/kasutkumurah
https://t.me/kasutkumurah


220116 | 3435 | 05:00pm
Pbl00106/220005

PromoteBy : @PookawBot
.
.
P‌o‌o‌k‌a‌ ‌w‌

🟥⬜️ MISSION ⬜️🟥

BELI EMAS SERENDAH RM1O

Boleh ke?
Boleh‼️👍
Hanya di Quantum Metal boleh beli emas serendah RM10 dan korang terus boleh nampak dikreditkan dalam akaun korang nilai emas sebanyak 0.03+-g.

Kalau masukkan duit akan dapat emas.
Nanti nak keluarkan tunai, duit dapat tapi emas tak hilang😍..
Hebak ke hebak👍👍👍

Amacam? Dah redi buka akaun secara percuma?

Meh join channel hakak dulu
https://t.me/Emas999MampuMilik
https://t.me/Emas999MampuMilik


220116 | 756 | 09:00pm
Pbl00107/220006

PromoteBy : @PookawBot
.
.
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
https://t.me/programkurussihat21
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
https://t.me/programkurussihat21
🔴🟫🔴🟫🔴🟫🔴🟫
👑 IRIS BOOK 👑

Join semua channel-channel trusted Telegram berikut untuk shopping harga terbaik online.

1) @DropshipBajuMurahCantikTerkini
2) @koreawardrobe
3) @mamahaziqansuranbarang
4) @kakbeecollection
5) @Tips_SimpanEmas
6) @JanganTakTahu
7) @PerkongsianIndah
8) @leezainaldotcom
9) @BinaBisnesDiTelegram

💧FUSION (ACE ROTATION)💧

📦 https://t.me/juehomenliving
📦 @Emas999MampuMilik

❤️‍🔥 @mahsohor999
❤️‍🔥 @arnidakedaiemasonline
❤️‍🔥 @kasutkumurah
❤️‍🔥 @BaaranganMurahKawKaw
❤️‍🔥 @emasonlineFai
❤️‍🔥 @bajumurahcantikmenawan

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Pbl/220118-1000-0030
🅿️owered🅱️y: @Pookaw
Count: 3318
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
.
🔴🟫🔴🟫🔴🟫🔴🟫
👑 IRIS IVORY 👑

Join semua channel-channel trusted Telegram berikut untuk shopping harga terbaik online.

1) @DropshipBajuMurahCantikTerkini
2) @koreawardrobe
3) @mamahaziqansuranbarang
4) @kakbeecollection
5) @Tips_SimpanEmas
6) @JanganTakTahu
7) @PerkongsianIndah
8) @leezainaldotcom
9) @BinaBisnesDiTelegram

💧FUSION (ACE ROTATION)💧

❤️‍🔥 https://t.me/mahsohor999
❤️‍🔥 @arnidakedaiemasonline
❤️‍🔥 @kasutkumurah
❤️‍🔥 @BaaranganMurahKawKaw
❤️‍🔥 @emasonlineFai
❤️‍🔥 @bajumurahcantikmenawan

📦 @Emas999MampuMilik
📦 @juehomenliving

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Pbl/220118-1200-0031
🅿️owered🅱️y: @Pookaw
Count: 234
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
.
尸口口长卂山

🥏 𝗩𝗘𝗡𝗧𝗢 🥏

Perrrgghhh rasa tak boleh nak brain.
Sedapnyerr.. cara dia masakpun dah boleh tau dah.
Gaya santai2 dalam ni hakak share resepi-resepi viral yang korang memang terliur nak buat sendiri kat rumah.

Korangpun boleh viralkan channel ni untuk kongsi ramai lagi buat menu2 viral.

Join dulu baru best hari2 masak menu lain2
https://t.me/resepimasakanterbaik
https://t.me/resepimasakanterbaik


220118 | 5582 | 12:30pm
Pbl00703/220006

PromoteBy : @PookawBot
.
🔴🟫🔴🟫🔴🟫🔴🟫
👑 IRIS IVORY 👑

Join semua channel-channel trusted Telegram berikut untuk shopping harga terbaik online.

1) @DropshipBajuMurahCantikTerkini
2) @koreawardrobe
3) @mamahaziqansuranbarang
4) @kakbeecollection
5) @Tips_SimpanEmas
6) @JanganTakTahu
7) @PerkongsianIndah
8) @leezainaldotcom
9) @BinaBisnesDiTelegram

💧FUSION (ACE ROTATION)💧

❤️‍🔥 https://t.me/arnidakedaiemasonline
❤️‍🔥 @kasutkumurah
❤️‍🔥 @BaaranganMurahKawKaw
❤️‍🔥 @emasonlineFai
❤️‍🔥 @bajumurahcantikmenawan

📦 @Emas999MampuMilik
📦 @juehomenliving
📦 @mahsohor999

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Pbl/220118-1400-0032
🅿️owered🅱️y: @Pookaw
Count: 2086
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
.
尸口口长卂山

🥏 𝗩𝗘𝗡𝗧𝗢 🥏

Semalam, cerita semalam ni kan. Cerita pahit.
Ada beberapa orang pengguna Telegram kena makan dek Scammer. Nasib baiklah yang beberapa orang tu dah saya QM kan di @Emas999MampuMilik , jadi diorangpun buat bayaran menggunakan akaun emas diorang ke Scammer tu. Nak dijadikan cerita, si Scammer mengamuk sebab duit tak masuk2 ke akaun dia tapi yang ditipu tu dah mula belajar cara nak kenal Scammer di Telegram ni. Sebab tu penting belajar SKILL yang saya guide dalam Bina Bisnes DiTelegram.

Daftar dalam link bot di sini
https://t.me/BinaBisnesDiTelegram
https://t.me/BinaBisnesDiTelegram


220118 | 70 | 14:30pm
Pbl00704/220007

PromoteBy : @PookawBot
.
尸口口长卂山

🥏 𝗩𝗘𝗡𝗧𝗢 🥏

Cerr pandang sekeliling korang, nampak tak?
Nampak tak apa yang ada?
Banyakkkann..
Hah tulapasal, boleh je guna untuk mudahkan urusan sendiri. Kalau takde idea atau nak lagi brilliant idea, usha sini.

Tekan join dulu bossku😍😍😍
https://t.me/DIYBuatSendiri
https://t.me/DIYBuatSendiri


220118 | 1098 | 16:30pm
Pbl00705/220008

PromoteBy : @PookawBot
.
P̷͝ǒ̷o̶͛k̷͐a̶ ́͝ẅ̸́

🏆 𝗕𝗘𝗬𝗢𝗡𝗗 🏆

TUKAR JERR BUKAN SUSAHPUN
https://t.me/Emas999MampuMilik/140

Konsep di QM sangat mudah.
Masukkan RM10, nanti ditukar dalam bentuk gram emas. Kalau RM10 adalah lebih kurang 0.03g+- cenggitu.

Agak2 kalau kat luar dapat tak emas RM10?
Takdekan tapi kat QM, ikut suka nak simpan. Sama macam simpan dalam bank. Takyah nak pikir nak design2 bagai. Ada jerr boleh keluarkan yang fizikal 0.01g jugak.

Yang best boleh simpan ikut suka sampai juta2 pun takde masalah. Zaman sekarang ni setakat RM100 tu apa sangatlah kan. Cek dalam poket/wallet/purse anda sekarang ada berapa? Lebih dari RM10 dah boleh mula dah simpan emas di QM😍😍

Join channel hakak sekarang
https://t.me/Emas999MampuMilik
https://t.me/Emas999MampuMilik

🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬
220118 | 770 | 07:00pm
Pbl-B00658/220002
🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬
PromoteBy : @PookawBot
.
.
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
Lubuk Pakaian Yang Murah dan Direct HQ
👇🏻
https://t.me/SueCollection_Dropship
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
https://t.me/spchannelterbaik
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
https://t.me/spchannelterbaik
BOT DEAR III
🐾 CLICK & LET'S JOIN OUR CHANNEL 🐾

🌺 @akutabah
Semoga aku tabah mengharungi semuanya. 😇💪🏼

🌺 @MekapTutorial
Tacap je simple2 tapi darring. 💋

🌺 @resepisuamiisteri
Khas untuk pasangan2 yang sah sahaja ⚠️

🌺 @PetuaDanPenjagaan
Penting guna petua untuk penjagaan

🌺 @resepimasakanterbaik
Ada jee menu resepi disini 😍

🌺 @lonelyvibes
You were mine to adore , I was yours to regret.

🌺 @QuranMP3SaifulMy
Rasa resah ? Kembalikan jiwa kepadaNya

🌺 @hmquotes
Sincerely from the heart

🌺 @mujahidah_kaktus
Kisah silam perlu dijadikan pengajaran

🔮 @ccshandbag
Handbag Bajet, Direct SUPPLIERS 😍😍

🔮 @byZulaikhaCollections
Inginkan BAJU RAYA HOT SEKELUARGA ? Jom singgah! CLEARANCE SALE lagi! 😍

🔮 @dsafiyyah
Pusat fashion pakaian muslimah termurah dan trendy direct supplies 🧕🏻

🔮 @masslisa_shoppe
Handbag gred & semipremium kualiti cantik serta murah. Open for dropship 👜

🔮 @resepikekku
Pelbagai jenis resepi Yang menarik menanti anda. 😘

🔮 @jujue_attire
Baju Murah Dan Lawa ❤️

🔮 @beyoutycadarshop
Koleksi cadar & karpet cantik paling murah. Dropship wanted! 1st order consider our agent 😍

🔮 @beyoutybabykidsshop
Menjual barang baby, kanak², rumah termurah. Free dropship. Trusted seller. 1st order consider our agent.

🔮 @DresssBatamJakartaRM55
Pelbagai Dress Viral Malaysia/Batam/Jakarta. Harga Termurah 🔥

🔮 @dressvirallarissakan
Lubuk Terbesar Dress Viral Murah Giler2. 😍

🔮 @house_of_bag
Pelbagai jenis Bag trendy & Elegant

🔮 @tipsbebashutanghatitenang
Tips Bebas Hutang Hati Tenang

🔮 @skylightstuff
Let's shopping with us ❤️❤️❤️

🔮 @mzmpremiumoutlets
Pelbagai Pilihan, Mudahnya Berbelanja.

Nak join ASP ni⁉️ Channel PERLU ada 1000+ Subscribers Pm @spchannelterbaik_bot
- BotDear III -

🔺 SPECIAL CHANNEL 🔺
Lubuk Pakaian Yang Murah dan Direct HQ
👇🏻
https://t.me/SueCollection_Dropship