Russia Beyond на македонски
360 subscribers
Russia Beyond e голем мултимедиски проект за Русија на 14 јазици, вклучувајќи го и македонскиот. На овој Телеграм-канал ќе ги имате сите нови објави поврзани со Русија кои директно ќе пристигнуваат на Вашиот паметен телефон или компјутер.
If you have Telegram, you can view and join
Russia Beyond на македонски right away.