Don't have Telegram yet? Try it now!
Портпарол на Владата на РСМ
59 members
Официјален телеграм канал на портпаролот на Владата на РСМ, Миле Бошњаковски, за комуникација со новинари и претставници на медиумите во Република Северна Македонија.
You are invited to the group Портпарол на Владата на РСМ. Click above to join.